Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir, despre decesul fetelor in restaurantul din Constanta “In momentul mortii au ales sa...”

Stiri

Teo Trandafir, despre decesul fetelor in restaurantul din Constanta: “In momentul mortii au ales sa…”

“Daca am fi vorbit noi acum trei zile despre o dansatoare in club, ar fi varsat cineva o lacrima? Cand zici ‘dansatoare in club’, la ce te gandesti instant? Acum, dupa ce a trecut in nefiinta, e cu totul altceva. De ce? N-ar fi mai minunat sa nu mai catalogam oamenii atunci cand ei sunt in viata?”, a spus Teo.

Mai mult, Teo Trandafir le-a marturisit telespectatorilor ca felul in care cele doua fete au ales sa se protejeze intr-un asemenea moment demonstreaza cat de stransa era prietenia lor.

“Am auzit infiorata ca doua tinere, care dansau intr-un bar, au murit in flacari, imbratisate. Ce intelegem noi de aici? Aveau nobletea morala de a nutri, intelege si hrani prietenia una fata de cealalta. In momentul maxim al vietii lor, si anume, cel al mortii, au inteles sa se protejeze. Si totusi, daca v-as fi vorbit acum trei zile despre doua fete care danseaza intr-un club, ati fi ridicat spranceanua. Ne grabim sa catalogam oamenii dupa felul in care ni se pare noua ca ar trebui sa o facem”, a declarat Teo Trandafir.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top