Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Teo Trandafir a ajuns cu caravana la Iasi

In perioada 23 – 25 iulie, Teo Trandafir, initiatoarea Campaniei de la Prima TV se afla la Iasi, pentru a cunoaste copii care nu au resurse sa isi construiasca un viitor pe masura talentului si calitatilor lor exceptionale.

Miercuri, 23 iulie, cunoscuta vedeta a mers la Buhalnita, o localitate aflata la aproximativ 80 de kilometri de Iasi, un loc in care timpul parca a stat in loc. Ulite inguste, care dupa prima ploaie se transforma in rauri de noroi, si cateva fantani de la care oamenii cara apa cu galeata pana la casele neterminate si saracacioase, in care se inghesuie familii cu cate 3-4 copii.

Prea puntini sunt, insa, cei care se gandesc ca printre acesti copii exista premianti, elevi de toate varstele pasionati de pictura, sau care au diplome obtinute la concursuri in stainatate. Aici, Teo Trandafir a vizitat pe membrii Cercului de pictura de la Scoala Generala Nicolae Iorga, care, sub indrumarea lui Vasile Aioanei, inimosul profesor de Limba romana, isi lasa talentul sa iasa la iveala in acuarele care mai de care mai frumoase.

Impresionata de diplomele si medaliile lor, Teo a plecat in sat sa ii cunoasca, la ei acasa, pe cei trei copii care aveau cel mai mult nevoie de ajutor. Doua fete si un flacau de nota 10, ale caror povesti vor fi prezentate in toamna in emisiunea “Teo Live”, de la Prima TV.

Joi, 24 iulie, Teo a mai cunoscut inca trei mici moldoveni ambitiosi, care s-au hotarat sa ajunga oameni mari, din toate punctele de vedere.

Pe agenda vedetei se mai numara si participarea in direct la emisiunea moderata de Petru Frasila, de la ora 17:15, la studioul Prima TV Iasi, in care telespectatorii ieseni vor avea ocazia sa isi spuna parerea despre Campania “Vorbeste cu TEO”.

Ziua de vineri, 25 iulie, este rezervata intalnirii cu reprezentantii presei locale pentru declaratii si interviuri.

Sursa: Prima Tv

2 Comments

2 Comments

  1. Trifu Daniela

    2008-07-24T17:54:56+03:00 at 2008-07-24T17:54:56+03:00

    cand vedem emisiunea lui Teo la tv?

  2. adina

    2008-08-18T15:42:51+03:00 at 2008-08-18T15:42:51+03:00

    Fiecare poveste va fi prezentata in emisiunile Teolive din toamna!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top