Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Inedit

TEO si Antonio Passarelli interviu pentru WOWbiz

TEO si Antonio Passarelli interviu pentru WOWbiz

Teo si intreaga ei echipa se muta de luni in Mamaia, pe plaja de la Crema. Alaturi de bucatarul ei, prezentatoarea Kanal D pregateste zeci de surprize pentru cei de pe plaja si nu numai.

„Noi o sa fim impreuna, dar Antonio nu intra pe banner. Cu mine nu, decat dupa ce mi-ai facut promisiuni clare. Ce ai de gand sa faci la mare? Nu stiam ca zice asta la televizor. Antonio o sa faca misto de mine, zilnic, iti dai seamna? La mare o sa fie o dementa, o sa ne ocupam de asta. Fara Antonio nu cred ca puteam sa fac emisiunea la mare, o sa ma protejeze, o sa aiba grija ce fac. Fiecare femeie are nevoie de un barbat care sa ii spuna ca poate”, a spus Teo pentru WOWbiz.

„Eu o iubesc pe femeia asta! Am zis ca arat bine pentru fac dragoste, a fost o minciuna. Eu am ochi numai pentru Teo, crede-ma. Ma uit la ea, vad ce face. Teo este un om cum nu mai exista”, a spus Passarelli.
VIDEO TEO si Antonio Passarelli interviu pentru WOWbiz. Te asteptam pe Plaja lui TEO!

1 Comment

1 Comment

  1. Maria Ana

    2014-06-30T09:28:04+03:00 at 2014-06-30T09:28:04+03:00

    ..Nu stiu daca Antoniu si Teo formeaza un cuplu…….Ei doi glumesc extrem de mult si nu poti sti daca sa iei declaratia lui Antonio ca fiind serioasa sau sa o iei ca pe o gluma…….Oricum,le sta bine impreuna,chiar seamana unul cu celalalt …….iar timpul ne va lamurii ………..
    Teo ,ai slabit destul!….Esti frumoasa asa!….Cred ca daca slabesti mai mult ,nu va fi bine pentru fata si gat. De-acum ,daca mai slabesti,va fi necesar operatie estetica la fata, pentru a nu-ti adauga niste ani la infatisare…..intrucat fata o sa arate mai cutata…..Sper sa nu te supare ,parerea mea ..
    Semnez: Un vechi si actual fan Teo si Mircea…….Tot binele din lume la amandoi….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top