Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

TEO: „M-a durut foarte rau”

Antonio Passarelli a povestit la Kanal D momentele extrem de dificile prin care a trecut alaturi de Teo.

„Era in masina cu asistentul ei si a inceput sa i se faca rau. Acum lui Teo i se fac niste investigatii si speram ca totul o sa fie bine.

In timpul emisiunii am vazut ca e obosita, a venit spre mine. La sfarsitul emisiunii era foarte multa lume in jurul nostru, ne-au dus paznicii pana la parcare. Cand am ajuns la masina i-a cerut asistentului ei un medicament. Noi ne indreptam spre o filmare. Ea a incercat sa ma minta putin. A inceput sa se albeasca la fata si am zis sa trecem pe la hotel sa se odihneasca putin. In timp ce mergeam spre hotelul ei vedeam ca suferinta ei era mai mare. Atunci am sunat un medic din Timisoara si el ne-a facut legatura cu niste medici foarte buni din Constanta. La spital a inceput sa se simta mai bine. A facut cateva investigatii. Ne-am speriat bine de tot”, a povestit Antonio la WOWBIZ.

Teo Trandafir a dat si cateva declaratii la iesirea din Spital.
„Am facut niste miscari bruste, am urcat pe un cub ca sa ma dau eu mare. Eu nu veneam la spital pentru atata lucru. M-a durut rau de tot in masina, m-a durut din cauza prostiei mele. Imi cer si iertare ca am facut multa valva dar am cunoscut oameni frumosi…mai vin o data”, a povestit Teo.

VIDEO: TEO – M-A DURUT FOARTE RAU

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top