Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

TEO, intr-un nou „decor”

Teo, vorbeşte despre emisiune şi despre caravana în care a fost în această vară.

1. Ce ti-ai propus pentru noul sezon “Teo Live”? La ce sa se astepte telespectatoarele tale de la tine in aceasta toamna?

TEO: Avem un decoooor…. si o pofta de viata si de emisiune de invidiat. Incepand din acest sezon, ne vom adresa punct ochit, punct lovit publicului nostru. Televiziunea poate fi informativa, in ciuda faptului ca este, prin natura lucrurilor, comerciala.

2. Vei renunta la emisiunile live? Te-ai gandit sa abordezi un format de emisiune cu un alt ritm de lucru?
TEO: Emisiunile live nu sunt atat de usot de facut precum par. Nu oricine poate rezista acestui sistem, in care orice spui pleaca imediat spre public.

Nimic nu se taie, nu se baga flori. Asta inseamna ca realizatorii de live nu se gasesc la colt de drum. Nu pot parasi emisiunile in direct pentru ca nu e bine pentru nimeni. Nici macar pentru mine!!

3. Vara aceasta ai plecat, cu caravana Prima Tv, in ajutorul copiilor talentati fara resurse materiale. Si-a atins scopurile propuse aceasta actiune de caritate?

TEO: Nu a fost o actiune de caritate. Este un proiect viu, care traieste si azi, care va continua pentru ca (visam noi) oamenii, vazand ce am inregistrat, vor spune:
” Pot ajuta si eu aici.

E vorba si despre viitorul meu!” Am facut ce-am putut, suntem multumiti si abia asteptam sa va aratam, ca sa ne bucuram pentru copiii supradotati, dar saraci.

4. Vei continua sa te implici in actiuni de caritate? Daca da, care sunt acestea?
TEO: Nu a fost o actiune de caritate, spuneam mai devreme. Nu ma pot implica in actiuni de caritate pentru ca nu ma pricep. Ajut cand sunt chemata, sprijin cand sunt apelata, dar nu organizez nimic. Nu sunt atat de mare.

Mai multe in Adevarul

Sursa: ADEVARUL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top