Connect with us

Revistateo.ro

Telefonul tau ascunde un truc pe care il poti folosi pentru Whatsapp. Ce se intampla cu mesajele necitite

Stiri

Telefonul tau ascunde un truc pe care il poti folosi pentru Whatsapp. Ce se intampla cu mesajele necitite

Telefonul mobil e plin de ‘smecherii’. Pe unele dintre ele le aflam tarziu, altele sunt la indemana tuturor, dar nu stim cum sa le folosim. Iata ce truc ascund setarile telefonului tau pentru Whatsapp.

Aplicatia Whatsapp este folosita de tot mai multi oameni. Este una dintre cele mai simple metode de a interactiona cu prietenii. Sunt situatii, insa, cand vrem sa nu raspundem anumitor persoane care ne scriu: fie suntem obositi, fie ne plictisim teribil de tare ori pur si simplu nu avem chef de nimic.

Whatsapp dispare definitiv de pe aceste telefoane! Tu ce marca ai?

GALERIE FOTO. Cele mai amuzante IMAGINI în legătură cu „double check”-ul de la WhatsApp

In momentul in care ii scrii unei persoane si ea iti scrie tie, daca ati vazut mesajul receptionat, apar doua sagetute (double check) care confirma vizionarea. Stiai ca poti pacali acest sistem? Daca cineva iti trimite, de pilda, un mesaj audio, o fotografie sau un videoclip, poti vedea ce ai primit fara ca prietenului tau sa ii apara confirmarea ca ai vazut.

Cum faci asta? Daca vrei sa auzi un mesaj, sa vezi o poza si sa apari in continuare ca si cum nu l-ai fi vazut, trebuie sa faci un singur lucru. Inainte de a da play mesajului audio sau video, pune-ti telefonul pe modul Avion. In acest mod, nu vei mai trebui sa dai explicatii de ce nu ai raspuns mesajului pentru ca emitatorul nu va vedea cele doua sageti albastre.

Telefonul tau ascunde un truc pe care il poti folosi pentru Whatsapp. Ce se intampla cu mesajele necitite

Cum este posibil acest lucru? Cand iti setezi telefonul pe modul Avion, conexiunea WiFi dispare, iar Whatsapp nu are deocamdata abilitatea de a-i trimite autorului mesajului primit de tine aceasta informatie, si, prin urmare, nu ii va aparea confirmarea vizionarii sub forma sagetilor.

Cei care au iPhone, au o metoda speciala prin care pot vedea ce au primit fara sa confirme mesajul din punct de vedere automatizat. Acestia trebuie sa intre la Notificari si sa activeze optiunea afisarii notificarilor prin previzualizare. Tot la aceasta setare poti cere telefonului tau sa iti afiseze doar chaturile pe care vrei sa le vezi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top