Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

TELEFON URMARIT – CUM POTI AFLA

TELEFON URMARIT – În prezent, există un număr de metode eficiente și indicii prin care o persoană poate afla dacă telefonul îi este interceptat.

Înainte de a vă prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui să menționăm faptul că nu există viruși în adevăratul sens al cuvântului pentru sistemul de operare al celor de la Google, Android fiind, de fapt, creat pe modelul Sandbox.

Cu toate acestea, sistemul de operare a atras pe parcursul timpului majoritatea programelor de tip malware, iar un număr mare de dispozitive încă sunt vulnerabile în prezent.

CITESTE AICI: 8 mesaje pe care barbatii urasc sa le primeasca pe telefonul mobil

TELEFON URMARIT – ”Cum aflu dacă telefonul meu este ascultat?”. Aceasta este o întrebare pe care multe persoane și-au adresat-o în ultimul timp. După dezvăluirile făcute de Edward Snowden, lumea a devenit din ce în ce mai interesată de aspectele legate de securitate și de metodele prin pot afla dacă au de-a face cu un telefon ascultat.

Deși majoritatea programelor menite să realizeze acest lucru sunt, de cele mai multe ori, bine ascunse, există anumite elemente care le pot da de gol. Cele de mai jos sunt doar câteva dintre numeroasele metode și indicii care pot scoate la iveală un program spion.

CITESTE AICI: Ce a descoperit o mamă cu telefonul mobil e emoționant: I-a salvat viața fiului ei!

Cum aflu dacă telefonul este ascultat: Monitorizarea consumului de date

TELEFON URMARIT – Smartphone-urile din prezent vă oferă capacitatea de a vă monitoriza cu atenție traficul de date efectuat de pe telefonul dumneavoastră.

De cele mai multe ori, acest lucru este folosit pentru a nu atinge cantitatea maximă de date care pot fi transferate. De asemenea, în unele situații oamenii se folosesc de această unealtă pentru a vedea care sunt aplicațiile cele mai solicitante din acest punct de vedere.

Citeste in continuare pentru a afla care sunt cele 3 semne – CLICK AICI

1 Comment

1 Comment

  1. ion

    2016-02-04T21:11:19+02:00 at 2016-02-04T21:11:19+02:00

    cum sa scam de puctele negre

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top