Connect with us

Revistateo.ro

Taylor Swift, BOGATĂ și RUȘINOASĂ. De ce anume fuge artista

Stiri

Taylor Swift, BOGATĂ și RUȘINOASĂ. De ce anume fuge artista

La o avere de 64 de milioane de dolari ai putea spune că ai tot ce îți dorești și ești cea mai fericită persoană de pe lume. Însă nu este valabil în toate cazurile. Cel puțin Taylor Swift, una dintre cele mai urmărite cântărețe din lume, are o mare problemă cu buricul său.

Dacă multe femei consideră buricul ca ceva sexy, încercând să îl arate cât mai descoperit, mai ales pe timpul verii, în cazul cântăreței americane în vârstă de 24 de ani, buricul nu este ceva neapărat sexy, ba poate deveni chiar un coșmar pentru frumusețe: „Atunci când începi să îți arăți buricul întreg publicului, înseamnă că ai stomacul în perfectă stare de funcționare, ai o condiție fizică perfectă pentru a-l arăta. Eu nu sunt dispusă să fac asta. Ceea ce arăți de fapt este partea inferioară a cutiei toracice”, a declarat Taylor Swift pentru revista Lucky.

CITEȘTE ȘI: ANGELINA JOLIE RUPE TĂCEREA DESPRE CĂSĂTORIA EI. CE LIMITĂRI ÎI IARTĂ BRAD PITT

Taylor Swift BOGATA si rusinoasa. De ce anume fuge artista1
Adevărul este că Taylor Swift chiar se ține de cuvânt și își ferește buricul de ochii fanilor, în cele mai multe reprezentații artistice apărând cu haine care îi acoperă stomacul.

Potrivit revistei Forbes, cântăreața din Nashville, SUA, are o avere de 64 de milioane de dolari, bani pe care i-a strâns nu doar din vânzarea de discuri ci și din reclame pentru firme precum Coca Cola, Keds sau Covergirl.

Mai mult de atât, Taylor Swift are propriul ei magazin de haine online, de unde se pot achiziționa tricouri, pantofi de la Keds, postere sau albume muzicale proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top