Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

OFICIAL! TOPUL FORBES: Cele mai BOGATE zodii DIN LUME

Cele mai bogate zodii din lume nu sunt Capricornii, oricât de mult ar excela la capitolul disciplină și muncă asiduă și nici Berbecii, despre care se spune că ar avea lipici la bani. Oficial, după analiza făcută de cei de la Forbes, topul surprinde pe mai toată lumea clasând Fecioara în topul bogaților planetei:

1. Fecioară. 613 miliardari din cei 793 care figurează în topul anual al celor mai bogați oameni ai planetei s-au născut în zodia Fecioarei, ori în august, ori în septembrie. Fecioarele știu să facă bani datorită spiritului lor analitic, a forței de muncă de invidiat. 70 de miliardari ai planetei aparțin acestui semn zodiacal. Printre cei mai bogați nativi din zodia Fecioarei, se numără filantropul și investitorul american Warren Edward (avere: 42 mlrd de dolari), Lawrence Ellison, director executiv al Oracle Corporation (avere: 16 mlrd de dolari) și chiar Vahid Ələkbərov, proprietarul Lukoil (avere: 11 mlrd de dolari), notează revista Forbes.

CITEȘTE ȘI: CUM ÎȚI POȚI BLOCA TELEFONUL FOLOSIND GOOGLE
2. Scorpion. Pe locul doi în clasament sunt Scorpionii. Unul dintre oamenii de afaceri născuți în această zodie este celebrul Bill Gates. Scorpionii se remarcă prin inventivitate și spirit critic. Aceștia știu să coordoneze o echipă și fac bani în mod cinstit.

În completarea listei se află:
3. Gemeni
4. Berbec
5. Balanță
6. Rac
7. Capricorn
8. Leu
9. Taur
10. Pești
11. Vărsător
12. Săgetător

Din punct de vedere astrologic, Gemenii și Berbecii sunt predispuși să facă bani mulți însă ”păcatul” lor este că îi cheltuie la fel de repede ca și cum i-a făcut. Cât despre zodia de pe ultimul loc din clasament, Săgetătorul, se știe că cele mai mari bogății pentru acest semn zodiacal nu sunt deloc materiale, compensând cu un suflet mare și multă dragoste de dăruit, lucruri care nu au preț.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top