Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

De ce nu va canta niciodata Rihanna cu Taylor Swift

Cele mai cunoscute vedete din lumea muzicii au insotit-o pe Taylor Swift in turneul pentru promovarea albumului „1989”, mai putin Rihanna.

Senzuala cantareata originara din Barbados a vorbit intr-un interviu in exclusivitate pentru revista NME despre Taylor Swift ca un ‘model de urmat’ spunand ca „nu are sens” sa i se alature in turneul de promovare a albumului „1989”.

„Nu o voi face. Nu are sens. Nu cred ca avem acelasi stil. Nu cred ca ne potrivim la vreun duet. Nu cred ca avem acelasi public. Pentru mine, ea este un model de urmat, eu nu”, a declarat cu sinceritate Rihanna.

Spre deosebire de Taylor Swift, care si-a construit imaginea unei cantarete care prefera eleganta si produsele muzicale fara pic de vulgaritate, Rihanna a fost vazuta adesea in ipostaze mult prea sexy, provocand numeroase controverse legate de viata ei personala.

Taylor Swift este cea mai iubita cantareata de pop-country din lume. Noul ei videoclip, „Wildest dreams” a strans peste 60 de milioane de vizualizari pe Youtube in doar 3 saptamani de la lansare.

CITESTE SI: Taylor Swift a schimbat istoria Apple. Toți artiștii din lume îi vor mulțumi de azi!

CITESTE SI: Taylor Swift, marea câștigătoare de la Billboard Music Awards 2015. VEZI LISTA COMPLETĂ

Cantareata americana este cunoscuta si pentru alte succese muzical precum „Blank space”, „Shake it off”, „Bad blood” si „I know you were trouble”. Taylor Swift se afla in plin turneu de promovare a albumului „1989”.

Sursa foto: HEPTA

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top