Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Superstitii de Halloween. Cum iti poti afla SORTITUL: Trebuie doar sa decojesti un mar!

Sarbatoarea Mortilor este plina de legende si superstitii care mai de care mai interesante.

Mai sunt doar doua zile pana la Halloween, asa ca ne-am gandit ca merita sa cunosti cele mai tari superstitii. Afla cum poti sa iti intalnesti sortitul decojind un mar.

SUPERSTITII DE HALLOWEEN. Mexicanii au un mare respect pentru aceasta sarbatoare. Ziua Mortilor se sarbatoreste din data de 31 octombrie pana pe 2 noiembrie.

In aceasta zi, toate familiile fac altare din flori, unde pun dulciuri si preparate culinare locale. Lumanarile se aprind in fata altarelor cu flori, in constea mortilor.

Nemtoaicele ascut cutitele in noaptea de Halloween pentru ca spiritele malefice sa nu le foloseasca in scopuri machiavelice.

SUPERSTITII DE HALLOWEEN. Irlandezii practica un joc care are ca protagonist un mar al tentatiei. In seara de Halloween, acestia leaga un mar de tocul usii, iar care reusesc sa muste din mar vor avea parte de mult noroc.

CITESTE SI: VIDEO: machiaj de Halloween – printesa… infricosatoare. Vezi cum obtii un look WOW in 10 minute!

CITESTE SI: Retete Halloween: cele mai infricosatoare prajituri. Nu te speria! Sunt usor de facut!

In Austria, oamenii pun pe pervazul exterior o bucata de paine, un pahar cu apa si o veioza sau lumanare pentru a primi sufletele celor dragi cum se cuvine.

Britanicii sustin ca femeile isi pot afla sortitul in noaptea de Halloween. Femeile trebuie sa se uite intr-o oglinda, pe intuneric. Atunci i se va arata viitorul sot.

Daca iubitul va muri inaintea partenerei, in oglinda va vedea un schelet, spun legendele britanice.

SUPERSTITII DE HALLOWEEN. Scotienii au o ‘tehnica’ prin care pot afla initiala numelui sortitului. Trebuie decojit un mar pentru a afla cine va fi sufletul pereche dupa noaptea de Halloween.

Dupa ce fetele curata marul, trebuie sa arunce coaja peste umar, in spate. Forma pe care o capata coaja este initiala sortitului.

Tu ce alte traditii si superstitii interesante cunosti legate de noaptea de Halloween? Asteptam raspunsurile tale pe redactie@teotrandafir.com!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top