Connect with us

Revistateo.ro

Cercetarile au subliniat faptul ca suntem mai fericiti sambata seara. Insa, au ajuns la concluzia ca la ora 19:26 suntem mult mai fericiti. De ce?

Stil de viata

Suntem mai fericiti sambata seara la ora 19:26. De ce?

Serile de sambata sunt distractive. Dar stiai ca oamenii sunt mai fericiti in fiecare sambata seara la ora 19:26? Este evident ca sambata este ziua in care oamenii se relaxeaza si profita de orele libere. Insa cine stia ca ora 19:26 reprezinta momentul in care suntem mult mai fericiti decat in restul zilei? Au fost gasite explicatii pentru lucrul acesta. Afla despre ce este vorba.

De ce suntem mai fericit sambata la ora 19:26?

In urma studiilor s-a ajuns la concluzia ca sambata seara oamenii se relaxeaza. Se elibereaza de stresul acumulat in timpul saptamanii. Stiind ca luni urmeaza sa se intoarca la serviciu, toti se simt mult mai relaxati in penultima zi a saptamanii, seara. De asemenea, s-a ajuns la concluzia ca luni dimineata, la ora 7:29, oamenii simt ca este cel mai greu moment al saptamanii. Asta pentru ca dupa weekend, dupa ce se relaxeaza, considera ca dimineata zilei de luni este mult prea agitata.

Ce fac oamenii sambata seara? Se pare ca cei mai multi prefera sa se vada cu prietenii, familia sau alte persoane apropiate. Astfel se relaxeaza in compania lor. Dupa ce iau cina impreuna sau ies intr-un bar, ori in cluburi cu prietenii, distractia nu se opreste. Desi unii dintre ei prefera sa se intoarca acasa, altii aleg sa mearga la prietenii lor. Vor ramane acolo peste noapte.

Un alt lucru a fost scos in evidenta in urma studiilor. Se pare ca 7 din 10 persoane considera ca este extrem de dificil sa se intoarca la serviciu la inceputul saptamanii, dupa ce s-au distrat in weekend.

Asadar, serile de sambata reprezinta cel mai relaxant si mai fericit moment din vietile noastre. La polul opus se afla diminetile de luni, cand oamenilor le este greu sa se intoarca la rutina din timpul saptamanii. Motivele pentru care se intampla lucrurile acestea au fost gasite de specialisti.

Articole pe aceeasi tema:

Lucrurile pe care trebuie sa le arunci pentru a atrage fericirea

50 de motive de fericire de la omul de langa tine

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top