Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

Studiu: Cuplurile care fac sex AȘA se despart repede

Cuplurile din ziua de azi nu mai rezistă la fel cum rezistau pe vremuri. Mentalitățile s-au schimbat, iar globalizarea a adus cu sine și o scădere a calității relațiilor.

Tinerii care fac sex așa se despart repede

Majoritatea tinerilor au început să experimenteze sexul de tip fast-food, care nu presupune implicare emoțională.

Sexologul Gabriela Marin susține că există o adevărată criză sexuală în societatea actuală. Tinerii care fac sex pe repede înainte, fără să simtă ceva unul pentru celălalt, se despart cel mai repede.

„Din nefericire, din cauza unui cumul de factori, care include timp liber mai puţin, viaţă mai stresantă, alimentaţie neechilibrată etc., am ajuns să ne folosim doar 10% din capacitatea noastră sexuală. Este ca și cum am avea o casă foarte frumoasă, cu nenumărate camere și o grădină fascinantă, iar noi ne limităm să locuim doar la subsol.

Sunt foarte multe etaje şi camere confortabile în această casă, dar noi nici nu știm că ele există măcar. Am învățat foarte bine să locuim la subsol, întrezărim doar puțin din grădina și florile parfumate care ne înconjoară și credem că asta este tot.

Ne lipseşte implicarea emoţională în relaţie, ne lipseşte viaţa trăită mai lent, ne lipsesc momentele acelea speciale în cadrul cărora lăsăm toate grijile deoparte şi ne relaxăm împreună cu persoana iubită”, explică sexologul Gabriela Marin, conform ziarul Ring.

Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

O partidă de sex reușită poate fi transformată într-un spectacol, în ceva artistic și aducător de plăceri nebănuite.

Multe femei au inhibiții când vine vorba de sex și mulți bărbați au anumite așteptări de la partenerele lor înainte ca actul în sine să se producă.

Ce le place bărbaților să le facă femeile înainte de sex

1. BĂRBAȚII VOR TATONARE

Preludiul începe cu mici tatonări, înțepături, mici joculețe care să incite suficient de tare. Tatonările pot începe în public și se pot concretiza cu gesturi tandre în privat.

2. BĂRBAȚII VOR STIMULARE VIZUALĂ

Bărbaților le place să fie admirați. Bărbații sunt înnebuniți atunci când femeile se uită seducător la anumite părți ale corpului. Aceștia vor să fie scanați, însă nu le place ca privirile să fie insistente și sufocante.

3. BĂRBAȚII VOR SĂ FACĂ BAIE ÎMPREUNĂ CU IUBITELE LOR

Pe lista dorințelor pe care femeile nu le cunosc se numără și cea a unei activități senzuale pe care iubăreții o pot avea împreună. De pildă, o baie spumantă cu un vin roșu și niște lumânări pot iniția o seară pasională.

4. BĂRBAȚII VOR SĂ LI SE VORBEASCĂ MURDAR

Anumite cuvinte spuse în momente cheie înainte de sex îi excită la maximum pe masculi. Aceștia vor să fie jigniți, însă cu măsură, într-un fel artistic, jucăuș.

CITESTE SI: Specialiștii explică de ce bărbații au orgasm mai des decât femeile

Se pare că bărbații au orgasm mai des decât femeile. Iată ce spun specialiștii în legătură cu acest aspect, având în vedere că 4 din 10 femei suferă de o anumită disfuncție sexuală responsabilă pentru lipsa orgasmului.

Specialiștii explică de ce bărbații au orgasm mai des decât femeile

Conform specialiștilor, bărbații, indiferent dacă sunt heterosexuali, bisexuali sau homosexuali, au mai des orgasm decât femeile, indiferent de categoria în care se încadrează. „Toate categoriile de bărbaţi, fie ei homosexuali, bisexuali sau heterosexuali, au orgasm mai des decât toate categoriile de femei.

Chiar dacă femeile lesbiene ajung la plăcerea maximă mai mult decât femeile heterosexuale, şi în cazul lor acest lucru se întâmplă mai rar decât la bărbaţi.

Ce face posibil acest lucru în cazul femeilor a ajuns să fie punctul central al multor specualţii. În fiecare lună, zeci de reviste şi articole online prezintă diverse trucuri care să ajute femeile să ajungă la orgasm mai uşor.

Aceasta este tema multor cărţi. Pentru mulţi oameni, orgasmul este cea mai importantă parte a vieţii sexuale”, este explicația profesorului David Frederick de la Chapman University, potrivit gandul.info.

Potrivit profesorului David Frederick, de vină ar putea fi diferențele sociale, culturale sau chiar diferențele de natură evoluționară.

Specialiștii explică de ce bărbații au orgasm mai des decât femeile

„Femeile sunt mai nemulţumite de corpul lor decât bărbaţii şi acest lucru interferează cu viaţa lor sexuală. Dacă acordă mai multă importanţă acestui aspect decât actului sexual, asta poate avea impact asupra satisfacţiei sexuale şi atingerii orgasmului. Există şi stigmatul asupra femeilor care iniţiază partidele de sex şi exprimă ceea ce-şi doresc din punct de vedere sexual.

Un lucru pe care îl ştim este acela că în multe cupluri există o discrepanţă din punct de vedere sexual. Unul dintre parteneri îşi doreşte mai mult sex decât altul. În cuplurile heterosexuale, această persoană este, în general, bărbatul”, a mai explicat psihologul.

Pentru că unele femei fac sex deși nu își doresc asta, este mai greu sau chiar imposbil să ajungă la orgasm. O altă explicație ar putea fi aceea că orgasmul bărbaților are drept scop reproducerea. Iar aceasta nu se poate întâmpla dacă nu are loc ejacularea. Și, potrivit specialiștilor, între orgamsul femeilor și repreducere nu există o legătură bine definită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top