Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Strategii de slăbit pentru persoanele care nu au timp de ele

În anumite perioade ale anului, precum este și vara, te poți simți mult mai obosită iar factorul care contribuie la această oboseală este căldura de afară.

Dacă mai pui la acest aspect și timpul pe care îl ai de împărțit între job, familie și prieteni, aproape că nu ai timp să gândești o strategie de slăbit, dacă vrei să scapi de kilogramele acumulate în plus Tocmai de aceea ne-am gândit la tine și îți oferim câteva tips-uri de slăbit, dacă te afli 24 din 24 pe fugă:

1. BEA MULTĂ APĂ
Alergi de colo-colo și abia că mai ai timp să respiri? Ia la tine un flacon de un litru de apă plată, și, de fiecare dată când ți-e foame sau ai poftă de dulciuri, bea apă până simți că ți-ai stăvilit pofta de mâncat. În plus, dacă ești bine hidratată vei fii mai concentrată la locul de muncă pe parcursul zilei.

CITEȘTE ȘI: DIETA CU CEAI VERDE ȘI LAPTE
2. FĂ-ȚI SALĂ DE FITNESS LA TINE ACASĂ
Dacă îți este absolut imposibil să mai mergi și la sala de fitness (mai ales dacă e departe de locul în care locuiești) fă-ți o sală de fitness la tine acasă. Eliberează jumătate din cameră și apucă-te de exerciții la finalul zilei, după care răsfață-te cu o baie plină de spume.

3. DORMI CÂND ÎȚI ESTE SOMN
Bineînțeles, e recomandat să nu faci asta la locul de muncă. Dacă ai ajuns seara acasă și te simți efectiv epuizată, dormi. Somnul îți va regenera celulele și te va ajuta să slăbești, fără să faci nimic.

4. 10 MINUTE DE MIȘCARE PE ZI
Cu toate că timpul tău este bulversat de câte activități trebuie să duci la capăt, alege 10 minute în care să lucrezi la ritm maxim toate grupele de mușchi. Poți alerga în viteză sau te poți băga la flotări ori abdomene.

Sursa foto: redestrategia.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top