Connect with us

Revistateo.ro

Stilistul lui Beyonce te invata sa faci un selfie perfect

Stil de viata

Stilistul lui Beyonce te invata sa faci un selfie perfect

Ty Hunter este stilistul lui Beyonce de foarte multi ani. De curand el a dat un interviu pentru oprah.com, in care a explicat cum se face un selfie perfect. Cine ar putea sti acest lucru mai bine decat el? In zilele noastre selfie-ul ocupa un loc de cinste in orice album foto digital si nu numai. Pe retelele de socializare toata lumea posteaza acest tip de poze zilnic si fiecare vrea sa iasa in evidenta cat mai bine. Iata cele mai bune sfaturi pentru a obtine o poza reusita!

Conform lui Ty Hunter lumina naturala este cea mai buna daca vrei un selfie perfect. Multe persoane considera ca neoanele si anumite incaperi ofera stralucire tenului si imbunatatesc calitatea pozei. Se pare ca adevarul este tocmai pe dos. Lumina naturala pune in evidenta toate trasaturile si nu accentueaza imperfectiunile precum cea artificiala.

CITESTE SI: ZODIILE OBSEDATE SA ISI FACA SELFIE

CITESTE SI: CE SPUNE DESPRE TINE GROPITA DIN BARBIE

Experimenteaza mai multe unghiuri inainte de poza finala. In general, daca tii telefonul sau aparatul de fotografiat putin deasupra sprancenelor si intorci usor capul intr-o parte, vei obtine un selfie reusit. Si peisajul care este in spatele tau are un rol important, asa ca nu uita de acest aspect. Daca nu esti incantat de poza, o poti retusa cu ajutorul aplicatiilor de ultima generatie. Ty ne sfatuieste sa nu abuzam de aceste aplicatii, tocmai pentru ca fotografia noastra sa nu para falsa si mult prea modificata.

Pudra de fata corectoare te poate ajuta atunci cand tenul tau este lipsit de stralucire. Aplica o cantitate mica pe pometi si pe frunte si intinde-o foarte bine. Ai nevoie doar de o usoara tenta luminoasa pentru un chip complet diferit. De curand Ty a scos pe piata o serie de carcase protectoare care au lumini discrete incorporate. Sunt special create pentru selfie si se numesc Ty-Lite.

Sursa foto: huffingtonpost.ca

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top