Connect with us

Revistateo.ro

Detaliul dintr-un selfie postat pe Facebook a dus la prinderea criminalei care și-a ucis cea mai bună prietenă

Inedit

Detaliul dintr-un selfie postat pe Facebook a dus la prinderea criminalei care și-a ucis cea mai bună prietenă

Crimă șocantă care a făcut înconjurul lumii! Și-a ucis cea mai bună prietenă la scurt timp după ce a postat o fotografie pe pagina de socializare. Un mic detaliu i-a scăpat, iar anchetatorii au știut cine este criminalul.

O femeie din Canada a fost condamnată pentru că și-a ucis cea mai bună prietenă. Poliția a descoperit o imagine cu arma crimei într-un selfie pe care cele două tinere îl postaseră pe Facebook, relatează BBC News.

Cheyenne Rose Antoine, în vârstă de 21 de ani, a pledat vinovată pentru uciderea adolescentei Brittney Gargol, în vârstă de 18 ani, în martie 2015. Trupul neînsuflețit al lui Gragol a fost descoperit pe un câmp, iar anchetatorii au stabilit că aceasta a fost strangulată cu o curea care îi aparținea lui Antoine.

CITEȘTE ȘI: S-a sinucis pentru că el credea că suferă de cancer. Ce au descoperit medicii la autopsie este cumplit

Cheyenne Rose a fost condamnată la șapte ani de închisoare pentru fapta ei. Ea a ajuns în atenția polițiștilor după ce a postat un selfie pe Facebook în care apărea alături de prietena ei, câteva ore înainte să o ucidă. În imaginea respectivă, ea purta cureaua descoperită la gâtul lui Gargol, iar acest detaliu i-a ajutat pe polițiști să o identifice pe criminală.

Ulterior, Antoine și-a recunoscut faptele. A declarat în fața judecătorilor că atât ea, cât și Gargol consumaseră alcool și marijuana, apoi s-au certat, iar Antoine a strangulat-o și a lovit-o.

„Nu o să mă iert niciodată pentru ceea ce am făcut. Nimic din ce aș putea spune sau face nu o va mai aduce înapoi. Îmi pare foarte rău. Nu trebuia să se întâmple așa”, a declarat Antoine, cu puțin timp înainte să își audă sentința.

Articol pe același subiect: A fost eliberat din închisoare după 30 de ani. Primul lucru pe care l-a făcut când a ajuns acasă întrece orice imaginație

După 30 de ani petrecuți în spatele gratiilor, Steven Pratt trebuia să-și înceapă din nou viața. În ziua în care a fost eliberat el a plecat în New Jersey, unde familia sa a organizat o petrecere în cinstea lui.

Nimeni nu avea să-și imagineze că o istorie violentă se va repeta din nou.

Motivul pentru care a fost închis 30 de ani

Pratt avea 15 ani când s-a confruntat cu un vecin apropiat, Michael Anderson. Înregistrările din dosar arată că Anderson a fost ca un tată pentru Pratt. La 11 octombrie 1984, el i-a cerut lui Pratt și prietenilor săi să plece din holul blocului, unde erau zgomotoși și fumeau marijuana.

Deranjat de cererea lui Anderson, Pratt a rupt o țeavă și l-a lovit pe Anderson. Apoi, mama sa și-a făcut apariția și scandalul s-a încheiat.

O oră mai târziu, Pratt a mers la ușa apartamentului lui Anderson. Când a apărut vecinul, Pratt l-a intrebat daca își amintește de cearta lor din acea zi, apoi l-a împușcat mortal.

Pratt a fost judecat pentru crimă și a fost închis într-o închisoare de maximă siguranță.

Ce a făcut bărbatul când a ajuns acasă

Treizeci de ani mai târziu, lucrurile ar fi trebuit să fie diferite. Pratt avea 45 de ani când a ieșit și s-a întors în orașul unde trăia mama sa de 64 de ani.

Vecinii au declarat presei din Atlantic City că Pratt era “îmbrăcat bine și arăta impecabil”. Mama s-a era văzută în fiecare zi cum lua autobuzul spre muncă. Nimeni nu s-a gândit că își va pierde viața în mai puțin de două zile după ce fiul ei a fost eliberat.

În dimineața zilei de duminică, după eliberarea lui Pratt, poliția a găsit-o pe Gwendolyn fără suflare și cu multiple răni în zona capului. Pratt a fost acuzat și a plâns.

“Nu am reușit”, a spus Pratt judecătorului. „Nu vreau un proces, sunt vinovat.”

El a pledat vinovat și a primit o nouă pedeapsă de 25 de ani de închisoare.

Un raport al Biroului de Justiție din 2014 a constatat că aproximativ 77% dintre deținuții eliberați au fost arestați pentru o nouă infracțiune în termen de cinci ani. Totuși, printre criminali condamnați, rata de recidivă este mult mai scăzută, mai ales atunci când vine vorba de cei care comit din nou crimă.

Sursa: independent.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top