Connect with us

Revistateo.ro

Stiai ca poti face asta cu crema de ras?

Stiri

Stiai ca poti face asta cu crema de ras?

Crema de ras este folosita atat de barbati cat si de femei pentru indepartarea parului de pe corp. Ea are insa si multe alte intrebuintari de care nu stiai!

Cu crema de ras poti preveni aburirea oglinzii din baie atunci cand faci un dus fierbinte. Stim cu totii ce urme urate raman pe oglinda dupa ce facem un dus sau o baie fierbinte. Ele se indeparteaza foarte greu si au un aspect neplacut. Tot ce trebuie sa faci pentru a le preveni este sa stergi oglinda cu crema de ras de 2-3 ori pe saptamana. Aceasta lasa o pelicula fina si transparenta care va bloca aburii.

CITESTE SI: UITE CE SE INTAMPLA DACA TE DAI CU MUSTAR PE PAR

Petele de pe covor se indeparteaza extrem de usor cu crema de ras. Fie ca versi vin, cafea, suc sau orice altceva pe covor, este suficient sa aplici repede crema de ras si sa freci pata cu o carpa curata din bumbac. Pata va fi indepartata rapid si eficient.

Ai usi care scartaie in casa? Poti remedia aceasta situatie cu ajutorul cremei de ras. Unge balamalele cu probleme si indeparteaza excesul de crema cu o carpa curata. Repeta procedeul de doua trei ori daca este necesar si vei scapa de scartait!

Tot cu ajutorul cremei de ras cureti cu eficienta robinetele si bijuteriile, insa trebuie sa te asiguri ca ele sunt foarte bine clatite dupa aplicarea cremei. Cand cureti robinetele ai nevoie de un burete asupru cu care sa freci cateva minute. Clateste in repetate randuri. Bijuteriile se curata cu ajutorul unei carpe. Alege un material moale, umezeste-l si aplica pe el putina crema, Freaca apoi usor bijuteriile si clateste-le cu apa rece.

Sursa foto:mrspotter.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top