Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Stiai ca bei APA MOARTA? Secretele INIMAGINABILE ale lichidului care ne tine in viata

Secretele apei ne-au fost dezvaluite inca din copilarie, doar ca atunci nu stiam cu ce se mananca anumite legende. In „Povestea lui Harap Alb”, de pilda, aflam ca exista apa vie si apa moarta. Eroii pot fi readusi la viata cu ajutorul apei vii, insa cati dintre noi avem acces la acest mod de hidratare?

Majoritatea oamenilor consuma apa moarta, adica apa acida. Corpul uman este format in proportie de peste 70% din apa. Atunci cand ne nastem, suntem constituiti din apa vie, adica apa alcalina, iar pe masura ce imbatranim, apa din interiorul organismului nostru devine moarta, adica acida.

Practic, consumam mai multa apa moarta pentru a ramane vii decat apa vie. Dar de ce este atat de importanta apa vie? Chiar are puteri atat de miraculoase de este pomenita si in basmele romanesti?

Pentru a obtine apa vie e nevoie de introducerea curentului electric in aceasta. Alcalinizarea apei se poate face insa si cu bicarbonatul de sodiu. Daca adaugi o singura lingurita de bicarbonat de sodiu in apa potabila preferata se va schimba PH-ul acesteia.

Insa cu ajutorul bicarbonatului de sodiu veti reusi sa obtineti doar in proportie de 60% apa alcalina, metoda fiind eficienta dar nu la fel de buna ca si cum ai folosi un ionizator de apa electric de calitate.

CITESTE SI: MINUTUL DE SĂNĂTATE: Cel mai mare mit despre ÎNGHEŢATĂ, demontat de specialişti!

CITESTE SI: Reguli de AUR pentru hidratare ca la carte

Cel mai sigur mod de obtinere a apei alcaline este instalarea unui ionizator de apa la robinet. Apa devine mai buna din punct de vedere electric deoarece ionizatorul ruleaza pe electrozi pozitivi si negativi.

Apa alcalina este buna de consumat dar nici apa acida nu trebuie aruncata! Aceasta poate fi folosita in practicile de infrumusetare. Cu apa acida iti poti spala corpul deoarece distruge bacteriile aflate pe suprafata acestuia.

CITESTE SI: Cum scapi de imbatranirea prematura. Tu faci asta?

CITESTE SI: 5 boli pe care le poti avea daca AMETESTI

Alcalinzarea apei se poate face si cu ajutorul lamaii. Introdu o jumatate de lamaie in apa si las-o asa timp de 30 de minute, la rece. Daca nu ai rabdare sa stai o jumatate de ora pentru a bea apa alcalina, adauga sucul de la o lamaie in apa rece. Apa alcalina este buna pentru urmatoarele probleme de sanatate: epilepsie, diabet, astm, boli de ficat, hemoroizi, cancer genital, dureri de cap sau meningita.

Sursa foto: wall.alphacoders.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top