Connect with us

Revistateo.ro

Stefan Gros este cel mai batran angajat din Romania

Stiri

Stefan Gros este cel mai batran angajat din Romania

Stefan Gros are 99 de ani si este cel mai batran angajat din Romania. Batranul abia asteapta sa vina primavara pentru a merge din nou cu oile pe munte.

Stefan Gros are 99 de ani si lucreaza de cand se stie. Acesta a declarat intr-un interviu pentru Glasul Hunedoarei ca nu poate sa stea mai mult de doua zile fara sa nu faca ceva.

„Multumesc la Dumnezeu ca mi-a dat mai mult decat am dorit eu si va multumesc tuturor. Tot lui Dumnezeu ii multumesc ca mi-a dat sanatate si stiinta. La 99 de ani judec mai bine ca ala la 20 de ani, poate nu ma credeti. Atunci ma gandeam numai la domnisoare, ca imi dadea tata de mancare si haine. Acuma, in viata mea, nu m-am bucurat la sume mari de bani. Ce mi-a placut am mancat, nu am tras de la gura nimica, am muncit numai bani cinstiti. Pun capul pe cojocul meu, ma culc la oi, dorm linistit. Ma mai deranjeaza numa’ ursul cand vine. Painea ti-o poti castiga in tara romaneasca, ca avem o tara foarte frumoasa, avem tot ce ne trebuie. Sa ajute Dumnezeu sa veniti sa mancam un miel la ceaun, la o suta de ani”. Acesta a fost discursul rostit de Stefan Gros, cu trei saptamani in urma, cand a primit un premiu din partea Consiliului Judetean. Povestea lui este una fabuloasa, scrie glasul-hd.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top