Connect with us

Revistateo.ro

Statiile de Metrou din Bucuresti isi schimba denumirea

Stil de viata

Statiile de Metrou din Bucuresti isi schimba denumirea

Metroul Bucurestean isi schimba denumirea statiilor din Bucuresti temporar pentru a marca ziua Europei, aniversata in fiecare an pe data de 9 mai. In intervalul 16.00 – 19.00, 28 de statii de metrou vor avea o alta denumire care va fi compusa din numele statelor membre UE si pe peroanele acestora calatorii vor fi invitati sa cunoasca mai bine continentul, degustand vineri de calitate, mancaruri specifice si o sumedenie de alte bunatati.

Mai mult Metrorex a modificat special o garnitura de metrou cu insemnele Uniunii Europene si a pus trenul in miscare pe toate magistralele din Bucuresti.

Evenimentul va fi marcat in Bucuresti prin multe alte spectacole, unele tinute chiar in strada sau la centrele comerciale.

Totodata, vineri, incepand cu ora 12.00, in sala de festivitati a Institutului Cultural Roman din Bucuresti si la Galeria „Euro Foto Art” din Oradea vor avea loc vernisajele Salonului International dedicat Zilei Europei. Cu aceasta ocazie, la sediul Institutului Cultural Roman din Bucuresti va avea loc lansarea oficiala a editiei a treia a Festivalului European de Fotografie, organizat de Asociatia „Euro Foto Art” in parteneriat cu ICR si cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si al Biroului de Informare al Parlamentului European in Romania, sub patronajul Ministerului Culturii.

Si Sibiul va sarbatori Ziua Europei. Astfel, vineri, Piata Mare din Sibiu va fi gazda unei expozitii de arta si a unor concerte sustinute de elevi ai liceului de arta din oras. De asemenea, tot in Piata Mare, vor fi arborate steagurile statelor membre ale Uniunii Europene si bannere dedicate Zilei Europei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top