Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Spune-mi cu ce scop ieși la petrecere, ca să-ți spun cine ești

Spune-mi cu ce scop ieși la petrecere, ca să-ți spun cine ești:

SPRIJIN MORAL
Situație: Persoanele care nu sunt într-o stare foarte bună sufletește aleg totuși să iasă în oraș, asta deoarece caută sprijin moral. Concluzia: au nevoie de afecțiune și înțelegere din partea celor din jur.

IEȘITUL LA AGĂȚAT
Trăiești într-o epocă în care nu ai încredere în agățatul pe Internet, fapt pentru care te gândești să îi faci ochi dulci tipului de la bar. Acest lucru spune despre tine faptul că ești îndrăzneață în orice situație a vieții, pentru că, dacă ai fi ales flirtul online, erai o persoană super-timidă.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI INTERESANTE CITATE DESPRE RELAȚII

A AGĂȚA ÎN MOD DISPERAT
Sunt mai multe cauze ale disperării tale de a avea pe cineva, și asta spune multe despre tine. 1. Ești incapabilă să treci peste un eșec (tocmai ce te-ai despărțit de iubitul tău) și 2. Nu ai suficientă stimă de sine încât să nu ai răbdare să vină ei la tine.

MARȚEA E NOUA VINERE
Te gândești la un afterwork ce se poate termina cu ceva frumos. Dacă preferi să ieși în timpul săptămânii în locul weekendului, asta înseamnă că ești o fire mai puțin socială și cauți propriul tău spațiu.

IEȘITUL DE CIUDĂ
Unele persoane ies doar pentru a fi văzute sau pentru a bârfi despre ce fac ceilalți. Acest fapt spune despre tine multe, iar cel mai important aspect este acela că vrei să știi tot despre toți. (Iar despre tine să nu știe nimeni nimic)

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top