Connect with us

Revistateo.ro

Spală-ţi părul cu lapte. Uite ce se intâmplă!

Stiri

Spală-ţi părul cu lapte. Uite ce se intâmplă!

Ştim cu toţii cât de mult suferă părul vopsit, coafat sau uscat mereu cu feonul. Acesta devine în timp aspru şi fără strălucire, iar tu încerci toate tratamentele posibile, sperând să remediezi aceste probleme.

Data viitoare când vrei să încerci o soluţie pentru podoaba capilară, te sfătuim să deschizi frigiderul. Cu siguranţă ai acolo o sticlă cu lapte, care poate hidrata părul tău şi-l va face mult mai uşor de coafat.

CITEŞTE ŞI: 9 sfaturi să nu-ți distrugi părul când ți-l vopsești

Cu siguranţă ai auzit despre secretele frumuseţii Cleopatrei, care, printre altele, făcea baie în lapte. Acest lichid conţine proteine şi grăsimi benefice pentru îngrijirea pielii şi a părului, astfel că şi legendele au un sâmbure de adevăr în ele.

Tratamentul cu lapte pentru strălucirea şi fermitatea părului tău este cât se poate de simplu. Pune lapte într-un pulverizator, în care poţi adăuga opţional şi o lingură de miere. De două ori pe săptămână pulverizează amestecul rezultat pe păr, după care acoperă-l cu un prosop preţ de 30 de minute, înainte de a te spăla pe cap cum faci de obicei.

Vei vedea în curând cum podoaba capilară va prinde din nou viaţă, iar firele de păr îşi vor recăpăta strălucirea de dinainte de vopsire. Tratamentul cu lapte poate fi folosit şi în cazul în care părul este foarte încurcat, ori greu de coafat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top