Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Soluții minune pentru un abdomen plat în doar 24 de ore

Soluții minune pentru un abdomen plat în doar 24 de ore:

1. APĂ CALDĂ CU SUC DE GRAPFERUIT CÂND TE TREZEȘTI
Dacă bei apă caldă cu grapefruit la prima oră a dimineții, la care adaugi și o linguriță de sare, vei reuși să îți protejezi corpul de balonare pentru tot restul zilei. Citricele țin la depărtare colăceii și sunt foarte bune pentru revigorarea întregului organism datorită conținutului de vitamina C.

2. FĂRĂ DULCIURI ȘI LACTATE
Nu consuma timp de 24 de ore niciun fel de produs care să conțină zahăr. De asemenea, stai departe de lapte, brânzeturi, cașcaval, budincă sau smântână. Aceste alimente, consumate împreună cu alte preparate culinare la o masă pot accentua balonarea.

CITEȘTE ȘI: VINDECAREA PRANICĂ – CUM ÎȚI ARMONIZEZI ENERGIILE
3. DACĂ AI POFTĂ DE DULCE, MĂNÂNCĂ ANANAS
Compotul de ananas (cât mai light posibil) înlocuiește cu perfecțiune dulciurile și nu îngrașă absolut deloc. Ananasul conține bromelină, un ”ingredient” care accelerează digestia proteinelor.

4. FĂ MIȘCARE 1 ORĂ
O singură oră de alergat prin parc (acum că tot a venit vremea frumoasă), o plimbare cu bicicleta sau exercițiile făcute la tine acasă te vor ajuta foarte mult la menținerea abdomenului plat. Bineînțeles că dacă dorești să ai un abdomen perfect, trebuie să faci abdominale.

5. MESTECĂ ȘI SIMTE GUSTUL MÂNCĂRII
Cei mai mulți oameni se balonează și apoi se simt rău sau se îngrașă prea repede deoarece mănâncă foarte repede. Cu cât mănânci mai rapid, cu atât se produc mai multe reacții chimice în corp, în lanț, care duc la formarea colăceilor înainte de vreme.

Acest articol este scris strict informativ și nu substituie o consultație specializată la medicul nutriționist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top