Connect with us

Revistateo.ro

Soluția care te ajută să scapi de transpirația excesivă și să îți albești pielea

Cosmetica

Soluția care te ajută să scapi de transpirația excesivă și să îți albești pielea

Laptele de magneziu este un produs care nu este foarte cunoscut în România. Cunoscut ca hidroxid de magneziu, acesta are câteva calități uimitoare, despre care trebuie să știi și tu.

Această soluție care ajută în problemele digestive are o mulțime de alte proprietăți. Luptă împotriva balonării, a gazelor, a indigestiei, precum și a constipației. Cel mai frecvent uz este acela de laxativ, potrivit prospectului.

Pe lângă aceste proprietăți de calmare a problemelor legate de tactul digestiv, laptele de magneziu are și alte utilizări extrem de interesante:

1. În primul rând, laptele de magneziu este o soluție la îndemână în cazul pielii arse. Calmează zona. Se aplică o cantitate mică de lapte de magneziu rece pe suprafața afectată, iar în câteva minute, zona va fi calmată.

Citește și: Rețeta tibetană care prelungește viața. Cum se prepară

2. De asemenea, laptele de magneziu ajută și în cazul în care te confrunți cu transpirație excesivă. Se aplică puțin lapte de magneziu pe axile și va elimina transpirația excesivă. De asemenea, va elimina și mirosul neplăcut cauzat de transpirație.

Citește și: De ce boală suferi dacă îți cade părul și ai unghii fragile

3. Tot acest lapte este de mare ajutor și în cazul în care suferi de mătreață. Se amestecă o lingură de lămâie și sare cu o ceașcă de lapte de magneziu și se masează scalpul cu acest amestec. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi se clătește cu apă caldă.

4. De asemenea, acest lapte de magneziu ajută și la tratarea acneei, precum și la îndepărtarea punctelor negre ori ale ridurilor superficiale. Se aplică pe ten, se lasă timp de 10 minute până se usucă, apoi se clătește cu apă caldă.

5. Persoanele care se confruntă o nuanță mai închisă în regiunea bikinilor pot aplica lapte de magneziu. Se asemenea, se poate folosi și pentru genunchi, coate ori axile, iar pielea se va albi. Se recomandă folosirea înainte de a merge la somn și clătirea acestor zone dimineața. După doar opt zile, se pot observa diferențe notabile.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top