Connect with us

Revistateo.ro

ȘOCANT: BĂTUT CRUNT de câțiva tineri și ARUNCAT ÎN STRADĂ

Inedit

ȘOCANT: BĂTUT CRUNT de câțiva tineri și ARUNCAT ÎN STRADĂ

Violența continuă să fie un fenomen care pare de neoprit în România. Un bărbat de 38 de ani din Vaslui a primit o ”corecție” cu pumnii și cu picioarele, dar și cu un baston metalic, din partea a șase tineri. Totul s-a întâmplat în fața unui bar din centrul municipiului Vaslui, iar după ce tinerii l-au bătut pe bărbat, l-au aruncat în stradă. Vasluianul de 38 de ani se află în acest moment la spital, în stare gravă, notează Mediafax.

Din informațiile oferite de poliția din Vaslui, incidentul s-a întâmplat după ce s-a închis barul, bărbatul de 38 de ani îndreptându-se spre casă împreună cu două persoane cu care a fost la băut. În momentul în care a vrut să se urce într-o mașină de taxi, bărbatul a fost acostat cu pumni și picioare de doi tineri, după care și-au făcut apariția alți patru bărbați care au ieșit din același bar.

Bărbatul a fost bătut cu un baston metalic și a fost lăsat inconștient în mijlocul drumului. A fost transportat apoi la spital, acesta aflându-se în stare gravă. Din informațiile obținute de reporterul Mediafax reiese că persoana care a apelat la serviciul 112 era unul din cei doi prieteni cu care bărbatul băuse în bar, dar care a fugit de teamă să fie bătut, în momentul în care au apărut cei șase tineri. Bărbatul a fost transportat de Ambulanță la Spitalul Județean de Urgență imediat ce medicii au fost contactați.

Violența la beție nu este un fenomen rar în România. Ceea ce este șocant pentru o țară ca România este rata acțiunilor violente și a crimelor care au loc din cauza alcoolului: 40% dintre crime sunt cauzate de consumul excesiv de alcool. Comportamentele violente ale tinerilor sunt desprinse în mare parte din ceea ce văd în familie, cred psihologii, astfel că alcoolul provoacă până la 70% de cazuri de violență în familie.

Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care a avut loc această manifestare brutală din partea tinerilor, însă polițiștii iau în calcul ipoteza consumului excesiv de alcool.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top