Connect with us

Revistateo.ro

A batut-o in fiecare zi, dar l-a iertat. Gestul lui te va impresiona

Cuplu

A batut-o in fiecare zi, dar l-a iertat. Gestul lui te va impresiona

Povestea Ralucai intrece orice imaginatie. Cei care o vedeau cu iubitul ei in oras au vrut sa sune de multe ori la politie. Barbatul era mereu nervos si o inghiontea fara nicio jena. Putini stiau ca femeia suferea cumplit pentru ca nu simtea nimic pe partea dreapta a corpului. Iata povestea, spusa chiar de ea:

In timp ce o lovea cu pumnul, plangea si ii parea rau

„Ma batea in fiecare zi. In timp ce ma brusca, eu ii multeam ca facea asta. In urma cu 3 ani, medicii mi-au spus ca sufar de o boala crunta si ca partea dreapta a corpului va fi paralizata. Am urmat tratamente dupa tratamente, am luat injectii… Nici nu vreau sa vorbesc despre asta caci ma doare de fiecare data cand imi amintesc.

La ultima vizita la doctor, am mers impreuna cu iubitul meu. Medicul mi-a spus ca dau semne de recuperare si ca trebuie ca cineva sa ma atinga mai dur din cand in cand pentru a verifica daca simt ceva. In momentul in care simteam ceva, oricat ar fi de putin, trebuiau sa iau pastilele. Asa imi testam starea de sanatate.

Iubitul meu dadea cu pumnul in timp ce plangea, iar la final ma imbratisa. Isi cerea iertare si imi spunea ca ma iubeste. Nu puteam sa il imbratisez si asta ma macina cel mai tare. Intr-o dimineata, mi-a dat o palma mai puternica peste umeri si am simtit o caldura neobisnuita. M-am trezit si mi-am luat medicamentele.

Apoi, a inceput sa ma gadile si nu simteam nimic. M-a lovit iarasi mai tare si simteam niste furnicaturi. Aceasta marturisire o fac pentru Sergiu, omul care mi-a salvat viata si care a fost mereu langa mine. Acum sunt bine si pot sa imi simt tot corpul. Te iubesc, gurita mea!”, ne-a scris Raluca.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top