Connect with us

Revistateo.ro

Smiley lanseaza primul videoclip in care nu zambeste - "De unde vii la ora asta?"

Star

Smiley lanseaza primul videoclip in care nu zambeste – „De unde vii la ora asta?”

10 aprilie, in anul 10 din cariera sa solo, Smiley lanseaza cea de-a doua piesa noua cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care si-a propus sa le faca in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

“De unde vii la ora asta?”, noul single al artistului, produs de HaHaHa Productions, aduce si primul videoclip in care Smiley nu zambeste deloc.

„De unde vii la ora asta? ”

Dupa piesa-manifest “Flori de plastic”, lansata pe 10 martie, cu primul videoclip din cariera sub forma unui scurtmetraj de animatie, “De unde vii la ora asta?” este prin versuri si imagini o fuga intre realitate si imaginatie pentru regasirea iubirii in relatie, in pasi de framantare, asteptare, suspiciune si repros.

Prins intr-o relatie in care asteapta, insa constata confuz ca este la randul lui asteptat, intr-un décor clasic care in spatele fiecarei usi ascunde un alt décor, urban, halucinant, complet neasteptat, personajul ajunge sa vada si sa auda de la persoana iubita propriile temeri si reprosuri.

Regizat de Iura Luncasu, cu imagine semnata de Liviu Marghidan, videoclipul piesei “De unde vii la ora asta?” s-a filmat intr-o zi si o noapte pe Domeniul Manasia, dar si in Bucuresti, in Centrul Vechi si pe acoperisul uneia dintre cele mai inalte cladiri din oras.

CITESTE SI: Smiley lanseaza piesa „Flori de plastic” si scurtmetrajul animat conceput ca videoclip

Postproductia a avut un rol foarte important, realizatorii au avut nevoie de cateva cadre executate in CGI, care sa accentueze secventele de asteptare continua, cand Smiley deschide usa casei si se trezeste deasupra Bucurestiului sau deschide un geam si ajunge pe o strada in Centrul Vechi.

“De unde vii la ora asta? – refrenul acesta se aude pe diverse tonalitati in multe case si relatii, iar fuga unuia dupa celalalt, desi fizic ei se afla

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top