Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

A slăbit 25 de kilograme după ce a renunțat la un produs dietetic

O femeie din Australia se laudă că a dat jos 25 de kilograme renunțând, culmea, la un produs destinat slăbirii.

Femeia pe nume Rae Willingham susține că o dietă săracă în calorii nu asigură succesul în materie de slăbit. Povestea ei schimbă anumite paradigme, preconcepții pe care le-am avut cu toții despre cum putem scăpa de grăsime.

Rae este mamă a trei copii și s-a îngrășat foarte tare mai ales după ce l-a născut pe cel de-al treilea copil. Aceasta suferea de depresie postnatală și a acumulat mai multe kilograme din această cauză.

Femeia a renunțat la renumita băutură zero, acea băutură carbogazoasă fără zahăr care este recomandată în mai multe cure de slăbire, inclusiv în regimul Dukan.

CITESTE SI: Cum a slăbit Anamaria Prodan 15 kilograme în 14 zile? Varianta care nu ți-a trecut prin cap

Femeia din Melbourne, Australia, a băut zilnic un litru de suc colorat fără zahăr și uneori mai mânca și prăjituri cu fructe.

După ce a renunțat complet la băutura zero, femeia a slăbit în câteva luni până la 25 de kilograme, lucru neobișnuit în alte cazuri.

Citește în continuare: Cum slăbesc vedetele – Andreea Bălan și Chef Dumitrescu

„Concertele, concertele mă mențin în formă. Într-un concert mă schimb cam de 10 ori, pentru că la fiecare 6 minute schimbăm outfit-ul.

Depun un dublu efort la fiecare concert – cânt, dansez, mă schimb, așa că nu am nevoie de diete. Cred că după fiecare concert sunt mai slabă cu un kilogram!”, a spus artista, potrivit ciao.ro.

Dacă vrei să slăbești, atunci ai putea încerca una dintre dietele care le ajută pe vedete să slăbească. Află care este dieta neobișnuită care le ajută pe celebrități să scape de kilogramele în plus și să își mențină silueta.

Dieta neobișnuită, dar eficientă, a vedetelor

Jennifer Lopez folosește uleiul de grapefruit pentru a se menține în formă. Aroma acestuia are un impact puternic asupra enzimelor ficatului. Rezultatul este acela că vei scăpa de kilogramele în plus. Se pare că vedeta are mereu la îndemână acest ulei care o ajută să își mențină silueta sau să slăbească.

Pentru a slăbi după naștere, Victoria Beckham a redus porțiile de mâncare. Astfel a redus și numărul kilogramelor. Bineînțeles, trebuie să știi că este estențial să consumi alimente sănătoase, care nu au nici un aport caloric foarte mare. Astfel vei reuși să scapi de kilogramele nedorite și să ai silueta la care visezi.

Florin Dumitrescu (30 de ani), unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi bucătari din România, a dezvăluit dieta cu ajutorul căreia a slăbit zece kilograme într-o lună. Însă, el a ținut să precizeze că deși a ajuns la greutatea dorită, nu o recoamndă nimănui.

Care este dieta cu ajutorul căreia a slăbit Florin Dumitrescu

„Am vrut să îmi demonstrez că pot renunţa la alimentele cu care m-am obişnuit, la mâncărurile mai grase, la gustul de unt sau la prăjeli. Să-mi demonstrez că există viaţă şi fără cartofi prăjiţi, burgeri şi deserturi cu multă ciocolată. În familia mea se mănâncă foarte sănătos şi am vrut să fiu pe aceeaşi lungime de undă cu fetele mele. Deşi m-a ajutat să dau jos câteva kilograme, dieta pe care am urmat-o nu o recomand nimănui.“, a subliniat Florin Dumitrescu.

După o lună s-a oprit, pentru că a considerat că a slăbit suficient.

„Mă simţeam slăbit şi nu mă mai odihneam suficient din cauza durerilor de stomac. Înainte, mâncam zilnic o friptură şi fiecare masă se termina cu un desert savuros. Grăsimile, prăjelile, zahărul erau la ordinea zilei.

Eram interesat mai mult de gust decât de orice altceva, dar acum e diferit. Mi-am dat seama că această alegere nu mă va ajuta doar la slăbit, ci şi pe mine, ca stare de spirit. Am făcut-o pentru sănătate.“, mai spune el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top