Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste rapid inainte de Revelion!

Cura de Slabire

Slabeste rapid inainte de Revelion!

Numaratoare inversa care anunta trecerea intr-un an nou se apropie cu pasi repezi, iar tu nu esti pregatita fizic? Iti propunem o cura de slabire care te va ajuta sa dai jos kilogramele in plus in timp record, astfel tu vei fi in forma maxima pentru petrecerea dintre ani. Slabeste rapid inainte de Revelion!

Slabeste rapid inainte de Revelion!

Pentru aceasta cura de slabire rapida, va trebui sa consumi ceai hepatoprotector, asa ca ai face bine sa dai fuga la magazin si sa te aprovizionezi. Acesta contine plante benefice pentru buna functionare a ficatului, ceea ce te va ajuta pe parcursul acestei cure. Iata cateva ceaiuri numai bune de baut cat timp tii aceasta dieta: ceaiuri din rostopasca, musetel, papadie, sunatoare, coada calului.

Meniul va fi acelasi in fiecare zi, dar nu vei avea timp sa te plictisesti de el, deoarece nu mai sunt atat de multe zile pana la finele anului. In plus, poti schimba fructele de la o zi la alta, pentru a diversifica cat de cat dieta.

CITESTE SI: CURA DE SLABIRE de iarna: slabeste fara sa te infometezi!

CITESTE SI: CURA DE SLABIRE CU CIORBA. Ce trebuie sa stii despre supa preferata a romanilor

Micul dejun
O felie de cozonac, servita cu o cana cu lapte sau kefir, dupa cum preferi. Poti bea si o cafea, dar neindulcita. Daca totusi preferi cafeaua dulce, poti folosi zaharina in loc de zahar.

Gustarea dintre mese
Poti servi un fruct, la alegere: clementina, portocala, grepfruit, mandarina. Nu consuma acelasi fruct si a doua zi, pentru a diversifica cat de cat meniul.

Pranz
Poti consuma 2-3 sarmalute facute cu carne de pui sau de curcan, obligatoriu! Le poti servi alaturi de putina mamaliga.

Dupa ce manananci sarmalutele, daca simti senzatie de foame, poti opta pentru o salata de cruditati, fara dressing si paine.

Dupa masa de pranz, bea un ceai hepatoprotector.

Gustarea dintre mese
Din nou, poti servi un fruct, la alegere.

Cina
La masa de seara, poti servi 2-3 cartofi natur sau copti, dupa cum preferi, asezonati cu o lingurita de unt, verdeata din belsug (mai ales patrunjel si busuioc) si putin parmezan. Fa-ti si o salata verde, stropita cu lamaie sau o salata din cateva frunze de spanac combinate cu miez de nuca.

Dupa cina, serveste un ceai hepatoprotector.

Sursa foto: Dumblittleman.com

2 Comments

2 Comments

  1. Irina I.

    2015-12-31T15:45:23+02:00 at 2015-12-31T15:45:23+02:00

    sunt surprinsa sa vad la Teo cure „rapide”. credeam ca stie cel mai bine cum poti sa obtii rezultatele de durata si sanatoase 🙂 ca si ea, eu am gasit ajutor la dr de la Ponderas 🙂
    un An Nou fericit!
    Irina

  2. raluca

    2016-01-21T20:18:50+02:00 at 2016-01-21T20:18:50+02:00

    Dietele-minune sunt calea cea mai sigura prin care-ti poti da peste cap metabolismul si sa fii ca un burete
    ideal este sa ai tot timpul un regim de viata echilibrat, iar daca ai probleme sa cauti ajutor la un specialist. eu l-am gasit ca si Teo, la doamna doctor la Oana Dumitrache de la Ponderas. (Nu stiu daca merge si ea la acelasi nutritionist :), dar clinica si oamenii sunt aceiasi, si sunt exceptionali)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top