Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste prin 3 moduri, fara dieta. CUM DEPINDE TOTUL DE TINE

Dieta si Sport

Slabeste prin 3 moduri, fara dieta. CUM DEPINDE TOTUL DE TINE

Time.com vine cu solutii la care nu te-ai gandit pentru a slabi, fara sa tii dieta si fara sa te stresezi cu caloriile si gramajul din farfurie. Iar solutiile sunt necostisitoare.

In urma unor studii ale Asociatiei Internationale pentru Studiul Obezitatii, s-a ajuns la concluzia ca gandirea pozitiva ajuta din plin la pierderea de kilograme in plus. Regimul alimentar este influentat adesea de o atitudine negativa din partea noastra, de multe ori recurgem la a manca tot mai mult, prin confundarea senzatiei de foame cu dorinta de a ne satisface nevoile emotionale ca frustrarea, furia sau stresul, cauzate de o lipsa de claritate.

Ritmul in care mananci este definitoriu daca doresti sa slabesti. Greutatea noastra corporala este influentata de ritmul cu care mestecam alimentele, o spune Jurnalul American de Nutritie. In urma unei cercetari in care 22 de oameni au mancat mai repede si mai incet, s-a demonstrat ca cei care au mancat mai linistiti au consumat o cantitate mai mica din alimente. Totodata, senzatia de foame in astfel de cazuri, a aparut abia peste patru ore.

Jurnalul International de Obezitate vine cu solutia otetului. Acesta spune ca otetul poate fi introdus chiar si in milkshake-uri deoarece provoaca un gust neplacut ce potoleste dorinta continua de a manca. Iata, asadar, trei solutii care nu te costa pentru a da jos kilograme. Toate tin de determinarea si de ambitia cu care esti inzestrat.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top