Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste 4 kilograme pe saptamana cu dieta ketogenica!

Cura de Slabire

Slabeste 4 kilograme pe saptamana cu dieta ketogenica!

Aceasta dieta este una controversata, dar eficienta. Te ajuta sa slabesti pana la 4 kilograme in prima saptamana, desi in mod normal ar trebui sa dai jos intre 0,5 si 1 kg. De ce este controversata? Pentru ca se bazeaza exclusiv pe consumul de proteine, eliminand din meniul zilnic orice urma de carbohidrati, fructe, legume sau dulciuri.

Dieta ketogenica invata organismul sa transforme grasimea in energie pentru dobandirea unui corp de atlet. Organismul foloseste grasimile pentru a produce energie si nu glucoza din cartofi, paine, orez sau paste fainoase. Important de spus este faptul ca inainte de a va apuca de aceasta dieta este bine sa consultati un medic pentru a va spune daca organismul dumneavoastra este pregatit sa tina o dieta pe baza de carne si grasimi.

Alimentele pe care le puteti consuma in dieta ketogenica sunt: carnea de porc, vita, oaie, miel, branzeturi fermentate, peste, oua, unt, creier, ficat, maduva, slanina. Evitati mezelurile si alte tipuri de carnuri procesate.

De asemenea, puteti consuma uleiuri vegetale, nuca si ulei de cocos, porumb, alune, masline, broccoli, conopida, morcovi, spanac, citrice in cantitati limitate, apa plata, ceai verde, ceai negru, cafea.

Sunt interzise de tot din meniul pe care vi-l pregatiti singuri urmatoarele alimente: paine, orez, faina, lactate nefermentate (din cauza lactozei), produse de cofetarie si patiserie, indulcitori, alcool, ciocolata cu mult zahar etc.

Pentru a tine aceasta dieta, trebuie sa respectati cele trei mese principale ale zilei. Aveti voie sa consumati maxim 50 de grame de glucide pe zi, iar din totalul de calorii consumate 65% sa vina din grasimi, 30% din proteine si 5% din glucide.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top