Connect with us

Revistateo.ro

Singura superstitie in care crede Mihai Voropchievici. SI tu faci la fel?

Stil de viata

Singura superstitie in care crede Mihai Voropchievici. Si tu faci la fel?

In ce superstitie crede Mihai Voropchievici? Fie ca vrem sa recunoastem sau nu, ne ghidam vietile dupa o serie de superstitii. Unele nu au nicio noima, altele ne confirma anumite banuieli. Acolo unde nu vrem sa spunem ca avem sau am avut intuitie, ne ascundem in spatele superstitiei.

„Ai vazut? Ti-am spus ca daca trece o pisica neagra in fata ta vei pati asta” – sigur ai auzit aceasta fraza de la cineva pana acum. Dincolo de pisici negre si simbolistica malefica sau norocoasa a cifrei 13, exista lucruri mici pe care le putem face pentru psihicul nostru. Numerologul Mihai Voropchievici, de pilda, considera ca noi suntem responsabili pentru superstitiile in care credem.

Daca credem cu tarie in ceva si instalam panica in actiunile noastre, nu vom da de bine. Cu toate acestea, exista o singura superstitie in care Voropchievici crede cu tarie: niciodata nu pune piciorul stang pe pamant imediat ce s-a sculat din pat. „In armata, numai rusii mergeau cu stangul inainte.

Mihai Voropchievici, despre moartea lui Dan Condrea

Mihai Voropchievici: Ce relatii au zodiile cu banii

Treziti-va cu piciorul drept si va va merge bine. De asemenea, e bine ca daca te incalti dimineata cu un pantof si pe celalalt il cauti prin camera sa renunti la cel din piciorul incaltat. Aduce ghinion sa iti cauti pantofii dimineata”, a marturisit Mihai Voropchievici in emisiunea „Adevaruri ascunse” de la Antena 3.

„Daca ne programam sa ne sperie o pisica, ne va speria”, sustine Mihai Voropchievici. De cealalta parte, si parapsihologul Lidia Fecioru are superstitia ei. Nu da niciodata bani imprumut in ziua de luni. Fiind prima zi din saptamana, aceasta considera ca banii se pot risipi de la bun inceput. Prietenii si rudele ei stiu asta si nu comenteaza nimic deoarece s-au obisnuit cu credintele psihologului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top