Connect with us

Revistateo.ro

Simte-te ca o regină purtând aceste articole vestimentare

Inedit

Simte-te ca o regină purtând aceste articole vestimentare

Jeanșii deschiși la culoare se numără printre articolele vestimantare cele mai elegante, dar practice. Dacă nu te simți în regulă cu o fustă sau o rochie, optează pentru o pereche de pantaloni într-o culoare deschisă precum bejul sau cremul. Combină-i cu o bluză din mătase sau o cămașă elegantă și vei obține o ținută sofisticată și în același timp foarte pratică. O pereche de tocuri pot acompania perfect outfitul și îi pot da o notă elegantă.

CITEȘTE ȘI: FII VEDETA PRIMĂVERII PURTÂND DANTELA

Cerceii în formă de perlă sunt o opțiune excelentă pentru zilele în care îți dorești să pari sofisticată. Nu este necesar să cumperi perle reale dacă nu îți permiți, însă poți opta pentru o pereche care imită aceste bijuterii. Vor da o notă de rafinament fiecărei ținute și se potrivesc de minune atât blondelor cât și brunetelor. Totodată sunt extrem de versatili și pot fi purtați cu aproape orice ținută.

Fusta conică este o alegere foarte elegantă pentru zilele în care simți nevoia să porți fuste. Alege o mărime care să ți se potrivescă perfect și te va avantaja foarte bine indiferent de tipul de corp pe care îl ai. În general, acest tip de fustă alungește silueta și oferă un aspect plăcut, elegant, sofisticat. Ține cont de faptul că va trebui să o porți cu o pereche de pantofi cu toc pentru a obține efectul dorit.

Balzerul este un articol vestimentar atât pentru doamne cât și pentru domni. Te va ajuta să ai o apariție profesională, fiind o opțiune elegantă perfectă pentru locul de muncă. Dacă nu ai nevoie de o uniformă, asigură-te că ai 2-3 modele la îndemână pentru că blazerul nu trebuie să lipseasc din garderoba ta. Vei câștiga respect și admirație din partea colegilor  și chiar a șefilor.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top