Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Sigur nu stiai asta! Ce inseamna Nodul Sud in Pesti si ce se va intampla cu tine pana in 2017

NODUL SUD IN PESTI. Pana pe 9 mai 2017, Nodul Sud se afla in Pesti, iar Nodul Nord in Fecioara. Ce inseamna acest lucru? Vorbim in chineza cand ne referim la aceste evenimente astrologice sau exista o noima? Iata mai jos raspunsurile!

Nodurile lunare reprezinta elementul karmic, si anume, sensul vietii. Nodurile lunare sunt puncte virtuale astronomice care reprezinta punctele de intersectie dintre orbita Lunii in jurul Pamantului cu orbita Pamantului in jurul Soarelui.

Nodul Nord reprezinta viitorul semnelor zodiacale, in timp ce Nodul Sud se refera la lectiile karmice ale trecutului. Nodul Sud raspunde cu preponderenta la intrebarea „Din ce cauza sunt aici, jos?”, iar cel nordic „Cu ce scop actionez? Ce voi obtine?”.

Pana in 2017, toate semnele zodiacaale trebuie sa invete sa discearna si sa abordeze viata ceva mai practic, precum si sa reevalueze relatiile cu cei din jur. Marea provocare, in special pentru Fecioare, Raci si Pesti, este sa renunte la ipostaza de victima, pana in 2017, pentru a reusi sa bifeze succese mai rapid.

Nodurile lunare revin in pozitia de la nastere la fiecare 18 ani (18, 36, 54, 72 ani), marcand puncte de reper in destinul individului, aducand probe de incercare sau evenimente capitale.

SUPER TEST: AFLA CU CE ZODIE ESTI COMPATIBIL!

CITESTE SI: Astrologia este data peste cap de Planeta 9! Cum ne afecteaza cea mai noua descoperire astronomica

Faptul ca Nodul lunar Sud se afla in zodia Pesti pana in 2017 ii avantajeaza pe Pesti. Acestia incep sa aiba castiguri financiare consistente inca din acest an, iar punctul culminant al succesului lor va fi atins in 2017.

Scorpionii, Leii, Sagetatorii si Berbecii se vor confrunta cu propriile prejudecati despre ei insisi si vor fi nevoiti sa renunte la orgoliu si egocentrismul caracteristic.

Cat despre Balante, Tauri, Gemeni si Capricorni, acestia devin mai individualisti, insa renunta la obtuzitate si incapatanarea caracteristica.

Cat despre Varsatori, acestia se vor trezi treptat-treptat din vis si vor aborda viata intr-un mod cat mai realist cu putinta pentru a supravietui haosului ce ii poate afecta existenta pe mai multe paliere, in special cel al sanatatii si al economiilor.

Asadar, Nodul Sud in Pesti inseamna o perioada de introspectie esentiala evolutiei spirituale a tuturor nativilor. Intrucat Pestele reprezinta in zodiac latura evaziva a omului, tocmai cu incertitudinile si lipsa de determinare vor exista cele mai multe probleme.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top