Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Chiron retrograd în Pești. Ce ne așteaptă

Chiron este o planetă-asteroid care a fost descoperită în anul 1977. De atunci, astrologii îi dau o foarte mare importanță mai ales că acesta se poziționează pe harta astrală în momente cheie pentru toate zodiile. De astăzi, 26 septembrie, Chiron este retrograd în Pești.

Ce ne așteaptă cu acest Chiron retrograd în Pești?

Deși este o planetă-asteroid de dimensiuni mici, Chiron este considerată buturuga mică și știm bine că aceasta poate răsturna carul mare.

Zodiile care sunt atenționate că sunt pe o pistă greșită, că nu au făcut schimbările necesare vor primi în următoarele luni tot felul de obstacole unele mai greu de trecut, altele mai ușoare.

Chiron îi avantajează pe cei extrem de vulcanici, pe nativii recunoscuți pentru impetuozitatea lor ori pentru felul în care știu sau le place să se impună.

Chiron îi trage de urechi pe nativii Săgetător, care au obiceiul să se aprindă ușor de la nimic, Fecioară, Berbec, Leu, Vărsător și Pești.

Aceștia sunt nativii care izbucnesc foarte ușor, iar furia lor lasă urme adânci în sufletele celor din jur. Cât despre celelalte zodii, nici ele nu vor sta tocmai bine la capitolul relaționare.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc pentru luna octombrie 2018: Zodiile care sunt protejate de astre

Taurii, Gemenii și Racii vor fi nevoiți să facă tot felul de compromisuri în perioada imediat următoare. Vor fi în fața unor situații dificile din punct de vedere sentimental. Vor fi nevoiți să facă ordine și să împace capra și varza în momente greu de anticipat.

Balanțele, Scorpionii și Capricornii pot sta ceva mai liniștiți. Au suficientă inteligență încât să anticipeze anumite probleme și de obicei acești nativi găsesc soluțiile potrivite pentru cele mai grele dintre probleme.

Balanțele, de altfel, vor avea o perioadă de creștere, de strălucire. Cele care au muncit tot anul din greu pentru a ajunge departe vor gusta succesul din plin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top