Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Pești. Pe data de 27 august, Marte iese din retrogradare, iar acest lucru înseamnă o schimbare și în viața nativilor Pești. Aceștia sunt gata să scape de anumite probleme din viața lor și să o ia de la capăt atunci când situația o impune.

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Nativii zodiei Pești primesc în săptămâna care urmează niște lecții de la viață, din care trebuie să învețe multe lucruri importante despre ei și despre ceilalți. Lucrurile nu merg prea bine în relație pentru cei care formează un cuplu de puțin timp, așa că niște discuții la rece nu ar fi o idee rea, mai ales că așa vor afla ce ar trebui să remedieze dacă mai e ceva de remediat.

În cazul în care vor evita confruntările directe, lucrurile nu vor fi prea fericite pentru aceștia.

Cei care sunt într-o relație de lungă durată au ocazia de a petrece câteva zile foarte liniștite, mai ales dacă sunt în vacanță. Cu toate că vor avea parte de niște clipe relaxante, cei care merg în vacanță ar trebui să fie mult mai atenți la alimentație, deși sunt predispuși la probleme legate de digestie zilele acestea. S-ar putea să regrete anumite alegeri pe care le fac.

Cât despre carieră, Peștii care intenționează să se angajeze în străinătate ori în alt oraș sunt privilegiați și au ocazia să își schimbe viața. Trebuie să aibă curaj să facă această schimbare și să iasă din zona lor de confort, deoarece vor avea mare noroc dacă își asumă acest lucru.

Nativii zodiei, sfătuiți să fie prudenți la serviciu

Ceilalți nativi, trebuie să dea dovadă de seriozitate zilele acestea, să își termine sarcinile la timp și să evite eventualele discuții neplăcute cu șefii și cu colegii.

Niște cheltuieli neașteptate le-ar putea afecta serios bugetul nativilor zodiei Pești, care ar fi bine să fie mai atenți și sp nu strice lucrurile din jurul lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top