Connect with us

Revistateo.ro

Și-a îngropat soția în urmă cu doi ani și se ducea zilnic cu flori la mormântul ei. Recent, a deschis televizorul și a împietrit. Ce a văzut bărbatul

Inedit

Și-a îngropat soția în urmă cu doi ani și se ducea zilnic cu flori la mormântul ei. Recent, a deschis televizorul și a împietrit. Ce a văzut bărbatul

Un soț îndurerat, care credea că și-a îngropat soția după ce a murit într-un accident rutier, a avut parte de șocul vieții lui. În momentul în care a deschis televizorul, bărbatul și-a văzut soția.

Abragh Mohamed a organizat chiar și o înmormântare pentru iubita sa soție, după ce s-a crezut că a fost ucisă într-un accident.

Medicii de la spitalul la care a ajuns femeia au spus că aceasta a murit din cauza rănilor suferite.

Durerea pe care o simțea bărbatul nu putea fi consolată de nimeni și nimic. Într-o zi, el a decis să se uite la televizorul. A fost atras de o emisiune, în cadrul căreia oamenii puteau apela pentru a-și regăsi persoanele dragi.

La doi ani de la „moartea” soției, bărbatul avea parte de șocul vieții lui. În cadrul emisiunii, soția sa a sunat și a spus că a pierdut legătura cu soțul ei, i-a dat numele și adresa.

Bărbatul a spus pentru presa spaniolă: „Nu știam că am îngropat un cadavru greșit și că soția mea era încă în viață!”.

În prezent se pun întrebări cu privire la ceea ce s-a întâmplat, de ce a durat doi ani ca femeia să ia legătura cu familia.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Stan a refuzat să meargă la înmormântarea lui Bran. ”El ar înțelege…”

O teorie este că și-a pierdut memoria.

Ceea ce este cert este faptul că după accidentul rutier, medicii i-au spus bărbatului că femeia nu va supraviețui și în acest caz el trebuie să plătească spitalizarea.

Bărbatul a mers patru ore până acasă să ia bani și când s-a întors i s-a spus că soția sa a murit.

Mai târziu, el a primit ceea ce credea că este trupul ei, înfășurat într-un giulgiu și deja într-un sicriu pe care l-a reîntors în orașul în care trăiau, pentru înmormântarea ei.

Recomandare: Emoționant! După ce soțul ei, mort în Afganistan, a fost înmormântat cu onoruri militare, femeia a avut parte de surpriza vieții

Emma Weaver și-a pierdut soțul în Afganistan. După ce a fost înmormântat cu onoruri militare, femeia a trecut prin momente grele. Ea și fiica ei au participat la înmormântarea bărbatului.

După două zile, Emma și-a făcut curaj să se uite prin lucrurile soțului ei. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a găsit pe desktop-ul laptopului bărbatului două documente. Unul avea titlul “Dragă Emma”, iar celălalt “Dragă Kiley”.

Mai jos este scrisoarea emoționantă pe care bărbatul i-a scris-o soției înainte să moară.

“Dragă Emma,

Dacă citești asta, înseamnă că nu am mai ajuns acasă și nu am putut să îți reamintesc cât de mult te iubesc. Te iubesc atât de mult și te voi iubi întotdeauna. Deși nu sunt prezent fizic chiar aici, mă bucur că te pot supraveghea.

Nu am plecat și voi fi întotdeauna alături de tine cu spiritul. Știu că este o perioadă grea pentru tine, dar totodată știu cât ești de puternică.

Să nu uiți niciodată că Dumnezeu a știut ce e mai bine pentru noi, înainte să ne naștem. Obișnuiește-te cu asta. Acest lucru s-a întâmplat cu un motiv. Deși probabil nu poți crede acum, o vei face într-o zi.

Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Nu puteam avea o soție mai iubitoare și mai grijulie ca tine. Amintirile pe care le-am împărtășit cu tine în ultimii ani sunt cele mai bune. Cu toate că viața mea a fost scurtă, am avut o viață la care mulți visează. M-am căsătorit cu o femeie perfectă și am avut o fiică minunată, care m-a bucurat în fiecare zi.

Am avut și doi câini minunați. Nu puteam să îmi doresc mai mult de la viață. Dacă te simți tristă, gândește-te doar la amintirile pe care le avem împreună. Privește-o pe fiica noastră cât este de frumoasă!

Fii puternică pentru ea! Amitește-i de tatăl ei și spune-i că am iubit-o mai mult decât orice pe lume. Ziua în care s-a născut a fost cea mai frumoasă din viața mea, iar ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Zâmbetul ei reprezintă tot ceea ce este mai bun și mai frumos pe lumea asta.

Spune-i că tatăl ei este acum în ceruri și o va veghea de sus în fiecare minut al vieții ei. Te iubesc, Emma, dar să nu te temi niciodată să faci ceea ce te face fericită. Este important să continui să îți găsești fericirea în viață. Chiar dacă acum ți se pare imposibil, nu îți pierde credința.

Vremuri mult mai bune sunt pe cale să vină. Tu și Kiley aveți o viață minunată în față, iar eu mă simt foarte fericit că am putut împărți o parte din ea cu voi.

Te iubesc,
Todd”, a fost scrisoarea pentru Emma

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top