Connect with us

Revistateo.ro

Cazul Margarita Casas, tanara care a iesit din sicriu la propria inmormantare dezvaluind numele asasinului ei

Inedit

Cazul Margarita Casas, tanara care a iesit din sicriu la propria inmormantare dezvaluind numele asasinului ei

Exista povesti de viata care ne cutremura. Cazul Margarita Casas a facut mare valva in urma cu ceva timp in presa internationala si e una din acele istorisiri care pare ireala.

Povestea suna in felul urmator: Margarita Casas a murit la varsta de 17 ani. De fapt, a fost ucisa de cineva, insa politia nu a reusit sa afle cine este criminalul pana intr-o zi cand s-a intamplat ceva desprins din filmele de groaza.

In ziua inmormantarii sale, tanara a fost condusa pe ultimul drum de iubitul ei de 18 ani si familie. Nicolas Calderon si Margarita se iubeau mult, iar suferinta afisata de tanar era de nedescris.

Citeste si: A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

La un moment dat, in timpul slujbei de inmormantare, s-au auzit zgomote in sicriul fetei. Aceasta a inceput sa tipe, socand toti participantii la inmormantare. Parintii nu stiau cum sa reactioneze, dar au tipat din toate puterile: „Este vie! Este vie!”.

cazul-margarita-casas

Dupa ce si-au dat seama ce spunea tanara aparent moarta din sicriu, toti erau ingroziti: fata pomenea cu voce tare numele asasinului ei. Era numele unchiului ei, medicul satului din El Salvador care a constatat decesul. Nimeni nu intelegea de ce ii rosteste numele, insa dupa ce tanara s-a recuperat si a reusit sa vorbeasca a explicat politiei ca cel care a incercat sa o ucida era chiar unchiul ei, care a violat-o inainte sa o declare moarta.

Ultimul lucru pe care si-l amintea fata era ca a primit o lovitura puternica in cap, dupa care a cazut inconstienta la pamant. Politia a mers pe urmele criminalului din El Salvador si a descoperit ca este responsabil de moartea altor trei fete prin aceeasi metoda: abuz sexual urmat de o lovitura zdravana la cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top