Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Semn divin în ziua înmormântării Ionelei Prodan. Ce au observat toți

Semn divin în ziua înmormântării Ionelei Prodan? Un lucru neașteptat a fost observat de toți cei prezenți la ultimul drum.

Ziua înmormântării Ionelei Prodan, una cu soare puternic

Exact în momentul în care a început slujba de înmormântare, soarele strălucea cu putere, mai puternic parcă decât în restul zilei.

Oamenii au privit spre cer și și-au făcut cruce. Conform superstițiilor, când este senin la înmormântare înseamnă că omul a murit împăcat.

De altfel, în interviul pentru Știrile PRO TV, Anamaria Prodan, fiica artistei, a spus că îndrăgita artistă a mers fericită dincolo.

„Da, fericită, a plecat atât de lin. Eu nu am văzut niciodată un om să moară, pentru că nu am fost când a murit tatăl meu. Iar acum, știi când ții un om de mână și simți totul, vibrează când e legătura puternică.

Așa am simțit-o eu pe ea, că s-a dus liniștită și fericită. Vorbind cu ea acolo, că știam că mă aude, îi spuneam că tata o așteaptă.

Atât de mult credea în Iisus, încât îmi spunea: eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că o să cânt acolo. Dar cred că nimeni nu poate să lupte cu boala asta. Dar cum a luptat ea a fost așa de admirat”, a spus Anamaria Prodan pentru stirileprotv.ro.

Multă lume la înmormântare

„E dureros să venim să ne luăm un ultim rămas bun. Ionela a fost colega mea. Vreau să o așeze Bunul Dumnezeu în corul îngerilor artiști. Soarele de astăzi să îi lumineze calea veșnică.

Mai devreme sau mai târziu toți ne ducem, toți suntem oameni”, a declarat Gheorghe Turda în fața Capelei.

La cimitirul Bellu au ajuns și Denisa Nechifor, Andreea Tonciu, Laurențiu Reghecampf, George Becali, Elena Merișoreanu și Silviu Prigoană, printre alții.

https://teotrandafir.com/actual/scandal-la-inmormantarea-ionelei-prodan-oamenii-s-au-imbrancit-pentru-cd-urile-artistei-188673/amp/

Ionela a murit luni, 16 aprilie, la ora 21. Era bolnavă de cancer în fază terminală. Dumnezeu s-o ierte!

https://teotrandafir.com/star/maria-constantin-a-plans-pe-melodiile-ionelei-prodan-mesaj-dureros-in-ziua-despartirii-188660/amp/

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top