Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Si-a intins rufele pe sarma, ca in orice zi normala. La cateva ore, vecina ei a avut o REMARCA SENZATIONALA!

Oamenii au tendinta de a-i judeca pe ceilalti legandu-se de aparente. Orice detaliu pe care il vad, il trec in malaxorul criticilor, fara sa fie foarte atenti daca gresesc sau nu.

Facem greseli si imbratisam prejudecatile inaintea unei verificari atente. Suntem la randul nostru victimele preconceptiilor celorlalti si ne deranjeaza foarte tare rautatile exprimate fara nicio remuscare. Povestioara de mai jos te va face sa te uiti mai intai in ograda ta, inainte de a vedea buruienile din gradina vecinilor.

Ca in fiecare dimineata, o femeie impreuna cu sotul ei luau micul dejun. Barbatul incepuse ziua cu o cafea si ziarul preferat, iar femeia se uita pe geam sa vada ce a mai facut vecina. Aceasta zarise ca si-a intins hainele pe sarme plus cateva cearsafuri.

Remarca ei a fost senzationala: „Hainele vecinei nu sunt bine spalate. Nu stie sa le spele ca mine, cred ca nu foloseste sapunul potrivit. Uita-te si tu cat de murdare sunt!”, ii spune femeia sotului ei.

Barbatul nu o baga in seama si continua sa isi bea cafeaua ca sa vada ce s-a mai intamplat prin lume, rasfoind impasibil ziarul. Trece ziua, si, in dimineata urmatoare, nevasta carcotasa, tot la micul dejun, are o noua remarca.

CITESTE SI: FEMEIA CU TREI FIRE DE PAR. O poveste de viata care iti va reda increderea in tine!

CITESTE SI: Medicii au zis ca e PREA TANARA ca sa fie bolnava! Povestea reala a unei tinere de 31 de ani care a supravietuit cancerului!

„Uite, a invatat sa spele hainele! Parca sunt mai curate acum, nu vezi? Si-o fi dat seama ca hainele nu se intind murdare pe sarma”, reclama voioasa vecina ca si cum ar fi meritul ei. Aceasta nu observarse ca erau aceleasi haine ca cele de ieri, aceleasi cearsafuri pe care le vazuse murdare.

Barbatul se opreste din sorbit cafeaua si ii raspunde sotiei: „Nu si-a spalat rufele din nou. M-am trezit dimineata, inainte sa faci tu cafeaua si am spalat geamurile”. Femeia a ramas inmarmurita, iar obrajii ei s-au facut rosii de rusine.

Cu o astfel de situatie se trezesc multi dintre noi. Aceasta poveste ne invata sa nu avem prejudecati fata de ceilalti, mai ales cand problema nu e la ei, ci la noi. Ce parere ai de aceasta istorisire?

Sursa foto: upsocl.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top