Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru carieră pe care nu ți le-a spus nimeni

Stiri

Sfaturi pentru carieră pe care nu ți le-a spus nimeni

Există o mulțime de sfaturi pentru carieră dacă știi unde să cauți: fă ce îți dorești cu adevărat, întotdeauna fii primul acolo și ultimul care pleacă, fii cel mai bun. Dar dacă ar exista niște sfaturi pentru carieră pe care nu ți le-a spus nimeni niciodată? S-a făcut un studiu pe tema asta și iată care sunt cele mai interesante răspunsuri!

La un nou loc de muncă, încearcă să accepți primele invitații la masă. Dacă le refuzi, indiferent de motiv, te vei putea găsi mai târziu ca fiind un outsider care nu s-a integrat în grup.

Încearcă să nu pari unul dintre cei mai ocupați angajați. Se pare că mulți dintre cei mai inteligenți și mai pasionați oameni au ratat funcții importante, pentru că dadeau impresia că nu sunt gata să le facă față și nu au timp să se ocupe de mai multe lucruri. Vei pierde oportunități și proiecte interesante.

Succesul tău depinde de ce oferi companiei și de responsabilitățile pe care ți le asumi. Oricine poate să se ocupe de responsabilitățile care îi sunt atribuite. Vei fi cu adevărat apreciat dacă încerci să faci și alte lucruri care nu ți-au fost însărcinate, dar pe care le-ai putea duce la bun sfârșit cu brio.

Ajută-i pe alții, chiar dacă nu ai parte de un beneficiu direct pentru asta! Este nevoie de atât de puțină energie pentru a răspunde la niște întrebări sau pentru a oferi niște recomandări pentru cei care au nevoie. Eforturile tale vor fi recompensate prin alte modalități, atunci când nu te aștepți.

Punctele slabe de care nu ești conștient te vor durea cel mai mult. Asta este zona ta de unghi mort. Trebuie să determini singur punctele slabe pe care le ai, să fii realist și să lucrezi cu tine însuți pentru a le depăși. Vei avea nevoie și de ajutor exterior uneori.

Întreabă-ți șeful care este cea mai mare problemă și fă-o să dispară!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top