Connect with us

Revistateo.ro

Semnele cancerului sunt clare si pot fi citite la timp

Sanatate

Semnele cancerului sunt clare si pot fi „citite” la timp

Cancerul, boala teribila care a ingrozit omenirea cu efectele ei fatale, are niste semne care au rolul de a da alarma. Astfel, daca le observam mai devreme, putem ajunge mai repede la medic, ceea ce inseamna mai departe un diagnostic timpuriu si implicit sanse mai mari de vindecare a bolii. Tinand cont de indiciile prezentate in acest articol, putem detecta la timp primele semne ale anumitor tipuri de cancer.

Oboseala accentuata

Cand ne odihnim foarte multe ore, dar tot ne simtim obositi, este cazul sa ne punem niste intrebari. Observatia a fost facuta de specialistii de la Societatea Americana de Cancer, care au indicat ca acesta ar fi un semn pentru leucemie, cancer la colon sau la stomac.

Starea febrila ciudata

Febra mica, intre 37.6 si 38.2 de grade, inseamna ca in organism exista mai multe infectii, boala Hodgkin’s, leucemie sau limfom. Daca observam ca aceasta stare persista, este bine sa ne prezentam imediat la un medic de specialitate.

Vindecarea greoaia a buzelor

Problemele la inghitire, buzele crapate care se vindeca foarte greu, durerile de gat care nu trec, raguseala persistenta sau dureri ale maxilarului, sunt semne care pot anunta cancerul de la nivelul gatului, al esofagului sau al limbii.

Citeste si: Ingredientul care reduce cancerul la san cu 60%

Celulele canceroase mor in 42 de zile. Un faimos suc austriac a vindecat peste 45,000 de mii de persoane de cancer

Scaderea brusca in greutate

Ati pierdut multe kilograme intr-un timp scurt cu toate ca nu urmati vreo dieta si nici nu faceti sport la capacitate maxima? Exista o problema serioasa care atentioneaza organismul ca poate fi atacat de cancere la plamani, esofag, pancreas sau stomac.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top