Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca vei trai o relatie karmica speciala cu sufletul tau geaman

Stiri

Semne ca vei trai o relatie karmica speciala cu sufletul tau geaman

Exista cupluri in care partenerii sunt atat de asemanatori incat ne miram cum de rezista impreuna. Este vorba despre karma! Nu putina lume are norocul sa isi intalneasca sufletul in oglinda. O astfel de relatie karmica poate fi incarcata cu multe suisuri si coborasuri. Insa, cum stii ca ti-ai intalnit flacara geamana?

O relatie karmica intre doua suflete gemene se poate incheia cu multa suferinta, deci vorbim despre o relatie preocupanta de la bun inceput. Conform fizicii, contrariile se atrag, iar semnele identice se resping. Iata cum decurge o relatie intre suflete gemene si cum iti dai seama ca tocmai ti-ai gasit sufletul in oglinda:

1. Sufletul geaman apare cand nu te astepti. In general, acesta se dezvaluie in contexte emotionale dificile pentru tine. Nu ai simtit vreodata o stare de apasare si a aparut brusc cineva care te-a calmat doar cu prezenta sa?

2. Prima intalnire cu sufletul tau pereche poate fi tensionata. In general, atunci cand contrariile se atrag, totul decurge frumos de la prima vedere si asta pentru ca fiecare descopera la celalalt calitati sau defecte care i se par interesante, pe care nu le are. Atunci cand te vezi in oglinda, traiesti un soc pentru ca iti recunosti vulnerabilitatile din prima.

Ce relatii karmice ai, in functie de anul nasterii

Lucruri care ii indeparteaza pe barbati dintr-o relatie

3. Certurile apar din primele zile de relatie. In astfel de cupluri, in care partenerii au date emotionale identice, certurile si disconfortul sunt la ordinea zilei. Este usor de explicat acest fenomen: cele mai multe nemultumiri le avem fata de propria persoana, iar atunci cand vezi pe cineva identic, totul se magnifica in subconstientul tau.

4. Partea buna la sufletele gemene este ca nu pot fi impuse conditii. E mai usor sa faci compromisuri in relatii karmice in care avem de-a face cu doi poli opusi. Avand in vedere ca framantarile partenerilor sunt cam aceleasi, la fel si aspiratiile, putem spune ca persoanele trase la xerox din punct de vedere spiritual traiesc o dragoste fara interdictii.

5. Un alt aspect pozitiv este sinceritatea care se manifesta intre doua persoane la fel. Intr-o astfel de relatie karmica, iubitii pot simti prin ce stare trece celalalt fara sa puna prea multe intrebari.

6. Durerea fizica si mentala apare atunci cand nu pot fi impreuna, mai mult ca in cazul cuplurilor unde partenerii sunt diferiti ca structura emotionala si intelectuala. Distanta poate fi sfasietoare in astfel de cazuri. E ca si cum ai rupe sufletul unui om in doua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top