Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca traiesti langa un barbat nepotrivit

Cuplu

Semne ca traiesti langa un barbat nepotrivit

Iti prezentam 5 semne ca traiesti langa un barbat nepotrivit. Daca ai observat asta la partenerul tau pana acum, desparte-te acum sau vei trai intr-o continua dezamagire.

Semne ca traiesti langa un barbat nepotrivit

1. Isi tine telefonul inchis sau iti da ocupat

Daca stii ca este liber si disponibil si, totusi, nu iti raspunde cand il suni sau cand ii scrii mesaje, este clar ca sentimentele nu sunt reciproce in ceea ce va priveste.

2. Te complimenteaza doar cand vrea sex

Un barbat potrivit inseamna un barbat care stie sa aprecieze o femeie si in afara dormitorului. Daca iti spune vorbe dulci doar atunci cand urmareste o noapte de nebunii, nu este genul acela de barbat care sa isi doreasca o relatie serioasa sau, cel putin, nu cu tine.

3. Vedeti diferit viitorul impreuna

Tu ai niste planuri, el are altele. Tu iti doresti sa va mutati impreuna, sa va intemeiati o familie, el ar mai copilari cu baietii prin oras la cate o bere. Sau invers.

4. Aveti conceptii de viata evident distincte

Daca va ciocniti de multe ori atunci cand deschideti cate un subiect sensibil, inseamna ca aveti principii total diferite si relatia voastra e sortita esecului din start.

5. Nu il intereseaza ce faci

Tu esti cea care il intreaba mereu cum se simte, ce mai face, daca il poti ajuta cu ceva, daca vrea sa faceti ceva impreuna? Doar tu pui aceste intrebari? E un semnal puternic ca nu este interesat deloc de persoana ta. Cand cineva iubeste vrea sa stie tot ce se intampla cu sufletul sau pereche.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top