Connect with us

Revistateo.ro

Află care sunt acele semne că partenerul de cuplu nu te va înșela. Așa că, dacă te-ai întrebat vreodată dacă va fi fidel, acum poți găsi răspunsul.

Cuplu

Semne că partenerul de cuplu nu te va înșela

Te întrebi uneori dacă partenerul de cuplu va fi infidel? Iată care sunt semnele care îți arată că partenerul de cuplu nu te va înșela.

Semne că partenerul de cuplu nu te va înșela

1. Este o persoană altruistă. În majoritatea cazurilor, egoismul se numără printre motivele pentru care oamenii sunt infideli. Însă, dacă partenerul tău de viață este o persoană altruistă, dacă renunță la unele lucruri pentru a fi alături de tine, atunci nu ai de ce să îți faci griji.

2. Nu a fost niciodată infidel. Dacă știi că nu te-a înșelat până acum și dacă știi că a fost fidel și în relațiile anterioare, atunci șansele să calce strâmb sunt mai mici.

3. Nu aveți probleme de natură sexuală. Viața sexuală are rolul său în cuplu. Așa că, dacă nu aveți probleme la acest capitol, atunci nu ai de ce să îți faci griji. Uneori, din cauza problemelor apărute în dormitor, se poate ajunge la infidelitate.

4. Îți demonstrează că poți avea încredere în el. Dacă știi că partenerul tău nu te minte, îți spune multe lucruri, fără să vrea să asundă ceva, înseamnă că șansele să te înșele sunt mici. Așa că nu trebuie să te alarmezi. Dacă știi că nu ți-a dat motive să nu mai ai încredere în el, atunci nu trebuie să îți faci giji că te-ar putea înșela.

5. Este o persoană ocupată. Dacă lucrează foarte mult, iar atunci când este liber își petrece timpul alături de tine, atunci nu are cum să te înșele. Excepție făcând cazul în care nu este sincer și, de fapt, nu lucrează atunci când nu este acasă.

6. Vă susțineți unul pe celălalt. Dacă simte că nu îl susții, atunci ar putea căuta lucrul acesta la altă femeie. De asemenea, dacă va avea senzația că nu reușește să te facă să simți că este aproape de tine și că te suține, atunci poate deveni vulnerabil. Și este posibil să găsească pe altcineva, o persoană care îi va da senzația că se simte suținută de el.

Articole pe aceeași temă:

Ce sa faceti cand apar certurile in cuplu

Iata ce poti face pentru a evita problemele in cuplu

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top