Connect with us

Revistateo.ro

Aceste semne arată că nu ești la prima viață pe Pământ. Tu le recunoști?

Online

Semne că nu ești la prima viață pe Pământ

Cum poți ști dacă ai mai trăit în trecut? Există moduri diferite de a afla dacă ați trăit pe pământ înainte. Puteți să vizitați un hipnoterapeut și să primiți o regresie din trecutul vieții, puteți medita și simțiți că ați trăit înainte de intuiție sau puteți să reflectați asupra unor caracteristici pe care le aveți ca persoană.

Iată câteva semne universale care indică un suflet vechi. Aceste semne arată că nu ești la prima viață pe pământ.

1. Ai o citire bună asupra oamenilor

De la o vârstă fragedă, ați reușit să citiți foarte bine oamenii. La câteva minute după ce ați interacționat cu o persoană, puteți identifica caracteristicile pe care le are persoana respectivă și stilul de viață pe care îl trăiește.

Acest lucru se datorează faptului că ați văzut arhetipul acelei persoane înainte, într-o viață trecută și sunteți familiarizați cu comportamentul general și psihologia acelui arhetip. Ai interacționat cu mii de oameni de-a lungul istoriei sufletului tău, deci nu există cu adevărat un arhetip cu care nu ai interacționat încă.

CITEȘTE ȘI: A murit de cancer, dar s-a întors cu un MESAJ PUTERNIC. Cum a fost posibil și ce transmite lumii întregi

Acest lucru nu înseamnă că sunteți judecător, înseamnă doar că sunteți observator. Când cineva te minte, știi asta. Observi disocierea în ochii lor, schimbarea în câmpul lor energetic, schimbarea modului în care pronunță cuvinte.

2. Vă bucurați de izolare

Vă bucurați de timp pentru voi. Nu pentru că vă place să fiți singuri, ci pentru că vă place să fiți izolați. Sunteți mulțumit să fiți singuri.

Acest lucru nu este pentru că sunteți un pustnic, ci pentru că nu aveți nevoie de societate pentru a vă valida sentimentul de sine. Valoarea voastră vine din relația voastră cu voi înșivă și cu spiritualitatea voastră, nu de aprobarea colegilor și de acceptarea socială.

3. Ai un suflet evoluat

Oamenii pot veni la tine să caute sfaturi, chiar dacă ai putea fi mai tânăr decât ei cu zeci de ani. Ei îți prețuiesc contribuțiile pentru că ai o bună înțelegere și înțelepciune pentru vârsta ta. Fără a fi egoism, pare că aveți mai multă înțelegere și o perspectivă mai generală asupra provocărilor vieții decât persoana obișnuită. Poate că de asta ești aici: să ajuți pe alții să ajungă în același loc.

Ați trăit câteva vieți aici, astfel încât să înțelegeți importanța unor lucruri precum răbdarea, auto-onestitatea și introspecția. Vă pare natural, pentru că sunteți aproape întotdeauna capabili să îi ajutați pe ceilalți cu ceea ce se confruntă.

Ești un cursant silitor când vine vorba de lecțiile vieții și ești foarte bun să asculți ceea ce viața încearcă să-ți arate despre tine.

Reîncarnarea este credința spirituală că sufletele părăsesc corpul la moartea trupului fizic și reintră în alt corp fizic după ce petrec un timp scurt în lumea spirituală.

Unii oameni vin înapoi pentru a atenua Karma, unii vin înapoi în scopul dezvoltării în continuare a sufletelor lor, iar unii vin înapoi în scopul servirii și ajutarea altora să evolueze.

Ideea reîncarnării se găsește în multe culturi antice, iar credința în renaștere a fost susținută de figuri istorice grecești, cum ar fi Pitagora, Socrate și Platon.

Este, de asemenea, o credință comună a diferitelor religii antice și moderne, cum ar fi spiritismul, teozofia și se găsește și în multe societăți tribale din întreaga lume, în locuri precum Australia, Asia de Est, Siberia și America de Sud.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top