Connect with us

Revistateo.ro

Vrei sa afli daca ai intalnit pe cineva dintr-o viata anterioara? Ai putea urmari cateva semne ce iti vor veni in ajutor cand cauti astfel de raspunsuri.

Inedit

Crezi ca ai intalnit pe cineva intr-o viata anterioara? Care sunt semnele?

Ti s-a intamplat sa intalnesti pe cineva pentru prima data si sa ai senzatia ca intre voi exista o conexiune inexplicabila? Parca va stiti de undeva, parca v-ati mai intalnit candva. Bineinteles ca nu va veti gandi imediat la faptul ca va stiti dintr-o viata anterioara. Dar ceva iti spune ca va stiti deja. Poate fi vorba despre o persoana pe care ai cunoscut-o intr-o alta viata.

Este posibil sa intalnesti o persoana dintr-o viata anterioara? Care sunt semnele la care trebuie sa fii atent?

Te simti in largul tau cand privesti in ochi persoana respectiva. Simti ca in sfarsit cineva te intelege. Iar cand privesti in ochi acea persoana, ai senzatia ca te privesti pe tine. Te simti in largul tau langa el/ea. Stii ca nu te judeca. Puteti vorbi despre orice si oricat. Iar cand nu va spuneti nimic, parca tot comunicati.

Te coplesesc emotiile cand va intalniti. Nu poti explica sentimentele puternice pe care le ai in momentul in care va vedeti. Parca este o persoana pe care nu ai mai vazut-o de foarte mult timp. Poate chiar ii simteai lipsa.

Aveti amintiri comune. Nu stiti cum sau de ce, insa va amintiti aceleasi lucruri. Poate ati locuit in aceeasi zona, poate ati lucrat in acelasi loc sau v-ati intalnit undeva.

Te citeste ca pe o carte deschisa. Iti cunoaste gandurile, isi da seama ce simti. Tocmai de aceea relatia dintre voi este una care poate evolua frumos. Nimic nu este fortat, totul vine de la sine.

Pierdeti notiunea timpului cand sunteti impreuna. Ati putea petrece impreuna ore in sir, fara sa realizati cat de mult timp a trecut.

Aveti o legatura inexplicabila. Poate nu ti s-a intamplat sa simti ca ai o anumita conexiune cu o persoana. Asta pana intalnit un om de care te simti cumva legat. Si ai inceput sa ai senzatia ca va leaga ceva puternic si imposibil de explicat.

Articole pe aceeasi tema:

Tehnica prin care poti vedea cum ai aratat in viata anterioara

Povestea baietelului care isi aminteste vechiul Hollywood

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top