Connect with us

Revistateo.ro

Semne ca iubirea dispare

Cuplu

Semne ca iubirea dispare

Cele mai immportante semne ca iubirea dispare si ca nu mai are rost sa continui relatia apar in momentele in care esti tu cu tine.

Semne ca iubirea dispare: Cele 6 lucruri pe care le simt femeile

1. Nu te mai gandesti la el. Din varii motive. Nici nu mai conteaza de ce. Acela e momentul-cheie in care e bine sa te intrebi daca merita sa continui relatia cu el.

2. Sa te trezesti langa el nu ti se mai pare interesant. In relatiile unde exista dragoste, cuplurile au o serie de tabieturi impreuna. Daca iti spui ca e o inca zi de trait alaturi de cel langa care ai crezut ca vei fi cea mai fericita, inseamna ca nu (mai) e pentru tine.

3. Nu ii simti lipsa in casa. Ti s-a intamplat sa fie absent o buna bucata de vreme si sa nu simti asta? Daca atunci cand e prezent simti acelasi lucru, sunteti doua suflete care se chinuie reciproc.

4. Nu te mai incanta sa iei masa cu el. Oricat de mult ar incerca sa te surprinda gatindu-ti, daca sentimentele dispar, dispare si pofta de a manca impreuna.

5. Esti mai fericita cand nu e in preajma ta. Daca vrei sa iti dai seama ce simti cu adevarat pentru el, incearca sa faci lucruri care te fac fericita si repeta-le in preajma lui. Compara. Alege.

6. Nu te mai intereseaza ce e cu el. O femeie indragostita ii scrie des partenerului ca sa afle daca este bine, daca a mancat, daca este obosit, clasicele.

CITESTE SI: Semne ca viitorul sot e chiar langa tine

Acestea sunt cele 6 senzatii care dau de gandit intr-o relatie. Daca ai raspuns afirmativ la fiecare dintre ele, inseamna ca faci parte dintr-o pereche pe care nimeni nu o mai poate inchega. Dragoste cu sila nu se poate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top