Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Secretele de frumusețe ale lui Gwyneth Paltrow: Ce urăște cel mai tare actrița

Celebra actriță de la Hollywood nu folosește tehnici complicate de machiaj ori măști foarte exotice pentru a avea grijă de ea. De fapt, secretele frumuseții lui Gwyneth Paltrow sunt mai banale decât ai fi crezut.

Cu toate că se zvonește că actrița ar cheltui 230.000 de euro pe an pe tratamentele cosmetice, vedeta a declarat recent pentru revista Women s Health că toate trucurile care o fac frumoasă sunt la îndemâna oricui. Iubita lui Chris Martin a dat și câteva exemple din activitatea ei zilnică, obiceiuri care o țin tânără arătând la 42 de ani ca la 20.

CITEȘTE ȘI: PRODUSE DE FRUMUSEȚE PE CARE TREBUIE SĂ LE ARUNCI DIN BAIE
Vedeta afirmă că unul din cele mai importante trucuri de frumusețe este hidratarea tenului. Aceasta apelează la cea mai naturală formă de curățare a feței: cu apă purificată. Spălarea feței și asigurarea că fața este curată reprezintă deja cheia succesului menținerii celulelor veșnic tinere. Specialiștii susțin că soluția aleasă de actriță este una foarte bună și asta deoarece celulele trebuie mereu hrănite pentru ca aspectul feței să fie unul viu și luminos.

De asemenea, Gwyneth mai spune că pune mare preț pe sport și alimentație. Vedeta mănâncă foarte mult pui, deoarece este o sursă bogată de proteine. Alte două alimente care îi țin kilogramele în echilibru sunt cartofii și broccoli.

Vedeta spune că cel mai mare secret pentru a fi frumoasă este să fii tu însăți și să faci multă mișcare (actrița face zilnic exerciții fizice pentru brațe și picioare) și să nu duci lipsă de raporturi sexuale.

Make-up ariștii care stau în preajma vedetei susțin că Gwyneth arată mereu impecabilă deoarece preferă machiaje cât mai naturale: Buzele sunt date cu ruj cât mai apropiat de nuanța culorii naturale a acestora iar rimelul și creionul de ochi sunt aplicate foarte subtil. Vedeta chiar urăște femeile care se machiază excesiv.

Sursa foto: Facebook Gwyneth Paltrow

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top