Connect with us

Revistateo.ro

Previziuni karmice 16-22 octombrie 2017. Este karma în favoarea sau împotriva ta în această săptămână? Răspunsul îl vei afla dacă...

Stiri

Ce secrete karmice ascunde NUMELE TAU DE FAMILIE

Fiecare nume de familie are un tipar energetic, administreaza anumite probleme sufletesti, le preintampina ori le multiplica, in functie de datoria karmica a fiecaruia.

Numele de familie ascunde in spate un intreg mecanism numerologic menit sa determine principalele provocari ale individului, punand in fata neajunsurile, dar si cele mai mari succese. Descopera legatura profunda pe care o ai cu rudele tale, facand calculul de mai jos.

Pentru a afla ce spune numele de familie despre tine, trebuie sa iei in considerare cifrele care corespund literelor ce formeaza numele tau de familie, astfel:
Cifra 1 pentru literele A, J si S;
Cifra 2 pentru B, K si T;
Cifra 3 pentru C, L si U;
Cifra 4 pentru D, M si V;
Cifra 5 pentru E, N si W;
Cifra 6 pentru F, O si X;
Cifra 7 pentru G, P si Y;
Cifra 8 pentru H, Q si Z;
Cifra 9 pentru I si R.

Cum se face calculul?

De exemplu, sa spunem ca numele de familie este POPESCU. Vom aduna cifrele corespunzatoare fiecarei litere din acest nume: P(7)+O(6)+P(7)+E(5)+S(1)+C(3)+U(3)=32. Acum vom aduna numarul compus, astfel, 3+2=5. Trebuie sa aduni cifrele pana obtii una singura. Vezi mai jos interpretarile!

CITESTE SI: CIFRA DESTINULUI spune cat de bine va potriviti

CITESTE SI: Ce spune despre tine cifra destinului părinților tăi

1

Daca rezultatul adunarilor succesive al numelui tau de familie este 1, mediul in care te-ai nascut este caracterizat de spiritul competitiv si de independenta. Nu iti place sa depinzi de altii si esti un lider innascut deoarece inspiri oamenii sa iti urmeze ideile.

2

Lectia de viata corespunzatoare acestui numar este diplomatia. Trebuie sa inveti sa nu o iei pe calea rudelor tale carcotase si sa privesti lumea cu ochi buni. A fi rau de gura poate parea interesant, dar pana la un punct.

3

Lectia karmica a acestui numar este eficientizarea comunicarii. Te poti lovi de aparente iluzorii, care te afecteaza toata viata. Te urmaresc visurile neconcretizate si faci pacturi nenaturale pentru a-ti atinge telul.

4

Conceptele de datorie si de munca sunt cel mai puternic impregnate in zestrea numelui tau de familie. Te dedici in totalitate lucrului bine facut, indiferent de cariera aleasa.

5

Iti place aventura. Dorinta de adrenalina ai mostenit-o in mod cert de la tatal sau mama ta ori de la unul dintre bunici. Te adaptezi usor situatilor dificile, iar stresul este binevenit: sub forta majora muncesti cel mai bine.

6

Te coplesesc anumite intrebuintari. Iti este greu sa iti asumi raspunderi mari pentru ca pui in fata esecul, inainte chiar ca acesta sa se infaptuiasca. Lectia karmica pentru tine este ORGANIZAREA.

7

Ai crescut intr-un mediu in care te-au invatat ca pe orice cap aplecat sabia nu-l taie. Esti introvertit si ai dificultati in relationarea cu cei din jur.

8

Esti dornic de avutie. In familia ta se pune totul la ciorap. Nu iti poti imagina cum e sa nu ai. Asta inseamna pentru tine stabilitate.

9

Esti o persoana foarte milostiva, dar, de-a lungul vietii, observi ca bunatatea nu e deloc la moda. Ba dimpotriva, cu cat faci mai mult bine, cu atat primesti mai multe lovituri de la viata.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top